Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt zivot igralo se do 99 minute, u nadi da ce Borac izjednaciti, ali jbg nema nista od toga moj coVi, bravo za Posusje.
Sudija dao više od sebe, nego igrači Borca. Svaka vam čast Posušje, tako se igra.
Vico na aparatima
Dečki svaka vam čast 90% vas je danas je imalo voljni momenat na nivou Lestera ,Borili ste se ko lavovi a i lipa igra bila.3 boda u PL .nakon 12 godina suše.Samo tako nastavite i biće radosti.
Nezna se jesu li bili gori linijski ,glavni ili četvrti sudac ,Mora se pošteno reći da je naš igrač zaslužio isključenje.Dečko je mlad i pomalo pliva u oblacima svog velikog talenta.Taj Dečko je i danas i protiv Sarajeva prvi pao na najmanji kontakt i odmah ušao u raspravu sa sudcem.Ni njemu ni Posušju ne ide na ruku davanje povoda sudcima koji jedva čekaju da navuku nešto protiv Posušja.Time se samo unosi neuroza,a ona nam je najmanje potrebna .
Sudac samo sto nije i redarima poceo zute davat
Cijelu sezonu protiv nas će igrati i sudci i ekipe.S tim se igrači trebaju pomiriti.Posušje je mala općina ,klub sa velikim potencijalom i na ovom tržištu stoji na začelju bilo kakvih privilegija.Sudci uvijek navlače za veće gradove.Tako je to u cijelom svijetu samo u puno manjem omjeru.
Borac se raspao u komade čokolade, nema Vico više namještanja.
HAHAHAH,moja Braća savladala Lažne Chetnike.❤🥰
Legitimi sa Dodom sredio utakmicu.
Vico garant na godišnjem
Borac primio bocu na Mokrom Docu😂
Po čemu je to iznenađenje? I to veliko? Imali sudiju na svojoj strani i igrača više 20 minuta i 9 minuta nadoknade na kraju i opet ništa protiv prave ekipe
Šteta za borac
Uzp su divljaci
Pššje
pogresan sudija bio na utakmici
Vico, na Mokrom Docu moreš samo poglajbat od ujaka ocu 😎