Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M City prije dolaska Arapa bio prosječan klub
Kad ih osude završiti će u Federalnoj
Ako se utvrdi da su krivi nemojte misliti da ih nece kazniti. Ko je Man City realno gledajuci kroz historiju u Engleskoj. Niko i nista. Klub preuzeli bogatasi i sada dominiraju. Nikada nisu bili neki faktor u PL niti imaju neku zavidnu historiju. Da ih nisu kupili bili bi 3-4 liga kao sto su uvijek i bili. Nece tu biti nikakve protekcije cak da su veliki kao United, Liverpul ili Arsenal. Za mene licno oni jos nisu nikakav velikan u Engleskoj.
Iako sada dominiraju kao sto kazes nikada nece biti kao ManUtd i ostali. Sve si dobro rekao i to je istina. Kod nas u BiH raja ih je najvise zagotivila zbog Dzeke i to je to. Postujem i ja rezultate ali za engleske velikane oni su jos uvijek mali klub.
Talijani su izbacivali i kaznjavali veliki Juventus nemojte misliti da Englezi nece City ako se utvrdi da su krivi. Nije to nasa PL to su ozbiljni savezi.
Barca da ima imalo pameti vratila bi genija Guardiolu i Begiristaina pa makar u Barcu C da djecu vode a svi znamo gdje bi posle ta djeca zavrsila. Rijetki su takvi strucnjaci danas...
Prvo se zapitaj da li bi se ovi ljudi vratliliu barcu, i to da vode c tim
gvardijloa genije hahahhahahahahaha
Kad vidim ove tacke optuznice, jasno mi je zasto odlazi. Izgubice se u vidu magle
Tixi, vrati se u Barselonu!
pa nije city everton notingem da ne smiju krsiti pravila i da ih mogu dobiti na sudu, ovi da da prekrse jos 115 pravila bili bi nagradjeni, fuj klub
Raspada se City :(