Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Sarajevo najbolje radi sa golmanima.Nastaviti niz i u buducnosti. Kovacevic (prodao se),Dizdarevic (prodao se),Sahinovic (prodao se),sljedeci Mehic... Cestitke Sarajevu odlican posao
zaboravio si Kanurića u Nottingham Forest 😂
Dolazio je nekoliko puta u nasu reprezentaciju i uvijek sjedio na klupi. Petev ga nije uveo ni minutu a da jeste sad bi branio za BiH. Odlicna cifra za Sarajevo, skoro 2 miliona.
eto vam novca, možete ubicu špica dovesti iz cvajte bundeslige ili češke, poljske lige..
muftic slijedi odlicna transfer u crnogorsku trecu ligu zeljo trlja ruke za velikih 100 eura koliko ce uzeti
Bravo, Vice će povileniti!!
Sarajevu je to neka lova??? Hahahahahha
On voli Saraj'vo pravi je hordas Kovacevic Vladan, jedan je od nas ... a za koju reprezentaciju zeli da igra ( i u kojoj su razne rupe gurali prije ovakvog talenta ) to me uopste ne zanima. Svakako mi se ova i ovakva reprezentacija gadi. Samo Sarajevo i samo Horde Zla, a Kova i dan danas prati voli i podrzava FKS !!!
Nema tu Sarajevo nista sve to Mirvic sa strane uzme. Steta za onako ok klub da ima lose ljude oko sebe.
eto ti si dao milione pa da znas ko je los a ko dobar
Steta sto se oko Kovacevica naprvi da neigra za Bosnu i Hercegovine!? Treba to Spaha da rijesi da dobijo golma koji ce biti Klasa!?
Upravo zato sto brani za Sporting i nece igrat za BiH , da brani u Turskoj 2. ligi onda bi mozda igrao . Samo nas je problem sto mi ocito jos uvijek necemo da se pomirimo sa cinjenicom da oni BiH ne smatraju svojom reprezentacijom , i za BiH igraju uglavnom oni koji ne mogu primirisat ni petoj postavi Srbije , Hrvatske ili neke druge reprezentacije
Vladan uvalim ti ladan
Šta ih briga neće ga morati puštati kad su reprezentativna okupljanja :)
VLADAN KOVACEVIC JEDAN JE OD NAS! SRETNO MAJSTORE!
bilmez.