Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahimović är kung! Han är en legend!
Ibrahimovic ce definitivno uci u historiju nogometa po mnogim parametrima. Ostaje zal sto ga nismo uzeli, a imali smo priliku. On i ova generacija pokazuje da se vrhunski nogomet moze igrati i u 40tim godinama. Nadam se da ce tako i Dzeko da igra, jer je jake konstitucije, nije imao povreda
Grci uvijek zeznuti. Ako ih ne dokrajčiš stignu te na kraju. To sad znaju i Španci. Jedino što ovaj grčki tim malo više igra fudbal, od onih ranijih.
Fudbal je posto ne gledljiv ko i evrovizija.
Ibrahimovic prima loptu, odmah 3 igraca oko njega ..
On je kao vino!
Bosnjacka ekscelencija !!