Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj vam nije los! Treba vam jos par ovakvih da se ne borite za opstanak, uz onog Arapa mozda i najbolji igrac ove godine
Samo da odgovorim ovim novopečenim navijačima. 45 god pratim Želju. Nikada gora uprava ni igrači nisu bili u Želji. Svaka čast ovom momku! Željo se ne smije oslanjati na igrače iz inostranstva. Makedonija, Srbija , Hrvatska. Svake godine ćemo padati dok ne ispadnemo. Nažalost!
Upravom diriguje samo jedan covjek koji vec 10 godina unistava Želju za rad vlastite cari. 10 godina bez trofeja.
Mozes ti jarane pratiti 100 godina Zelju, ali dzaba ti to kad veze nemas o tome o cemu pricas. Cuj najgora uprava a ova obezbjedila generalnog sponzora, cuj najgori igraci pa evo proslosezonski igraci su nam omogucili borbu ali za opstanak...Cuj Zeljo se ne smije oslanjati na igrače iz inostranstva, kakve veze ima odakle su, ima veze da li znaju ili ne znaju...hajd ti knjigu u ruke, nije nikad kasno.
on je najskuplji igrač zelje po transfer marketu, to samo govori o stanju u kojem se Željo nalazi.
Najbolje pojačanje ovog prijelaznog roka, ovaj je prije par godina trebao da u Fener pređe, vrlo dobra statistika i broj golova s obzirom da igra krilo i ofanzivnog veznog. Ako bude na nivou i povrede ga zaobiđu bit će najbolji igrač u ekipi. Još napadač sa kojim pregovaramo i mozda stoper, ali o tom potom.
Sretno Martine
E moj Željo! Kuku nama navijačima sa upravom koja svaki put prekuca prethodnu. Ovo je dno dna. Neću reći da je ovaj momak loš. Ali ovo sve što radite je uništavanje kluba.
hahahahhaha gledaj ti jarane Real Madrid nije za tebe Zeljo
sta ti pričaš jarane
ovaj ce z pitare g u z i t
Pobjeda u derbiju je jedino nesto sto krezavce moze proveseliti, jer za pehare se ne takmicite
eto vi se takmicite. ne zaboravi da ste proslu sezonu zavrsili sa 10 bodova vise od Zelje, a u klubu vam nikad nije bilo vise para, aviona, kamiona itd..
Stize i Sorga abd
jeKo taj ?
Dobrodosao u Zelju Martine,sretno,pokazi sta znas i da te povrede zaobidju
Makedonci mlade nade zelje...jer u Sarajevu je fudbal unisten pojavom clanarina fudbala...sitni begovi sicare zadnjih 10 godina....mladi talenti se pljuju i obezvredjuju zarad sitnih licni interesa...