Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovog veceras navijam za njih do kraja Eura. Forza!
Pa jarane sta je onoo na tribinama , 57 gradova iz BiH i 3 iz Hrvatske , Imotski Osijek i Sibenik ccc..
nije sreca vjecna,veliko bravo za italiju
Hrvatska totalno blijeda sjena one Hrvatske sa prethodna 2 velika turnira. Nemaju nikakve ideje u napadu, igrači odbrane se konfuzno međusobno sudaraju , mnogo vraćanja lopte unazad, odugovlače i rade ono što su nekad prezirali... To je umalo moglo da upali. Hrvatska je i dalje najbolja reprezentacija u ovom dijelu Evrope, ali ništa više od toga.
Italija ce igrati sve bolje.
Opcije za Hrvatsku da ostane na Euru. U utorak Engleska mora pobijediti Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska mora pobijediti Srbiju. Zatim se u srijedu mora dogoditi da Turska pobjedi Češku, a Portugal Gruziju. Opcije da ostanu na Euru i sve ovo mora biti ovako. Sanse 1: nemoguce. Italija - Svicarska ce isto biti zanimljivo.
SRETAN POVRATAK KUĆI KOMŠIJEEEEEEEEE
mozel friendly Schwrakino-Croatien
Tako je bilo i u Korona prvenstvu..i na kraju prvaci
Srbija veceras slavila prvu pobjedu na Euru