Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putuj Europo, kad uvedu 46 reprezentacija na EURU imamo i mi sanse do tada drzi se daljinskig i navijaj po navici za susjede
Šteta love, ali bili bismo vreća za nabijanje na EP-u. Već nekoliko godina se patimo s postizanjem golova, nemamo jaku odbranu, nemamo pravog organizatora igre itd. Zašto patiti navijače na stadionu ili pred tv-om.
Luksemburg,Cipar su ipak bili tvrd orah za nase cobane
Dobili bi najlakšu grupu na Euru jer realno Rumunija Slovačka i Belgija se mogu pobijediti i ili oduzeti bod realno 4 boda bi nam možda bila dovoljna za prolaz grupe.
A,ko ce im dofacati lopte? Pitam za Savu.
Mi smo i sa Ćirom stizali do baraža
Sta ce nama Euro. Neka nam baraza i Borca
A nama baraz je....
Sjecam se kad je u nase selo dosla prva motorka Stihl . Poslo buraz mom komsiji iz Njemacke.Komso nasu ulje i benzina povuce spagu i krehnu ona iz prve.Dodaje on ponosno gas ,puna avlija dima.Nakon malo,dodje do njega njegov mali sin i upita :"a babo a dje se sjeda ?"
Ima i onaj :Šefko pola sata pokusavo da je upali kad žena otvori prozori veli : Šefkoooo da nije tup lanac 😂😂😂😂😂
Poznato je i da ce Dzeko u Dubrovnik lagano sa noge na nogu peskiric,tv,secija mozda mu doleti pjanke alkos ha kud ces bolje. Sto bi rekli debili bhf- jadni mi kad nam ode dzeko. Bosanac sam ali vicevi o nama su istina i cinjenica.
A realno ste cemo mi na Euru, bili bi kanta za nabijanje go razlike
Ima li gdje nasih jada!?
Poznati su i svi neučesnici! 😂😂😂😂😂😂
Jedino nas putin moze osvetit za ukrajinu😂
Kaze sreo se Hitler sa Benjaminom Netanjahuom I Doronom iz serije Fauda. Kaze dobri Moji drugovi, vodim Vas u diskoteku. Pitaju ga njih dvojica STA se pusta, kaze Hitler plin se pusta.
Eldar Civic !
Ukrajina prolazi grupu a i mi bismo da smo prosli