Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije mjesec i po kad su otjerali Adzema sam ovo napisao : " kakvi kreteni...eto sad kad dođe neko drugi sve će pobjedjivati... cuj izgubili od Zrinjskog i to im je kao znak a Zrinjski ulaze 10x vise nego oni... garantujem da će ispast. " Sve je jasno bilo, ne moze ni Mourinho raditi sa amaterima.
Ne zna se ko je bolji trener, ovaj Pranjic ili onaj Maksimovic iz Slobode... sve strucnjaci aman
murinja i gvardiolu da dovedeš u našu ligu i hr,srb isto nebi mogao ništa,i gatuzu će oni j...t m...r kad tad i svakom treneru,jer u nas igrać dok vrijedi 500k ide prodaja odma a dobro znamo da se pita ne pravi od đeriza..