Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi želimo što skoriji napredak u karijeri direktorici Buljubašić. Odlazi!
Kovali ste upravu u zvijezde kad vas je islo, brzo zaboravljate duplu krunu i ostale uspjehe.
Fala Allahu dragom da se i tebe ublehe rjesi smo
Sve sami SPORTSKI RADNICI na čelu klubova? Ko je ovaj tip bgt? Ne samo u Sarajevu, već u svim klubovima se nekakvi mešetari nalaze, a naravno,najviše u krovnoj kući fudbala? Zato smo tu gdje jesmo! Sarajevo i Željo su institucije ,ne umanjujem ostale bgm?Ali na što su svedeni? Ne zaslugom navijača ili bivših igrača SIGURNO !
kakav hvalospjev za 0 rezultata i najvecu sramotu u historiji kluba. Uprava napolje !
Ugasili se DabGda
Pa nije zeljo da se ugasi 😂😂😂
Pa trebaju dati bogatim navijačima da kupe klub i da rade šta misle da je najbolje...Ovo ničemu ne vodi. Malo malo novi predsjednik novi trener.
Damu sretno bude
@AudiS3 Vama kvazi navijacima preko interneta niti jedna uprava nije valjala vise od 3 mjeseca ali se mora shvatiti da u FK Sarajevo neki ljudi ma kako se oni zvali ulazu svoj novac i samim tim vode politiku kluba svidjalo se to nekome ili ne.Hajde i vi " navijaci " ulozite svoj novac u klub,budite vecinski vlasnici i vodite politiku kluba.Nije zabranjeno.
Postao dio "fantastične priče"!?! Šta priča ovaj?!
Sabrina je zenski Halid Genjac, a ovaj ublehas nikome nece nedostajati
Rekordni rok tri mjeseca😂😂😂🤔Kriza u klubu? Najjača ekipa bila nakon one sezone kad smo igrali pley off sa Menhengladbahom i od te ekipe se udje u krizu...Ulagali u 50 projekata zadnje 3 godine akademija izbacila Djokanovića da vrijedi ista ovo ostalo sve prodali sto je valjalo ili je po posudbama,u 50 projekata kroz tri godine nije se doslo ja ideju da obaviještenje za navijače napiše.
Samo su oni sa sjevera gori od ove uprave. Osmi dva tjera Sabrinu Buljubašić 😕
Muco jes kriminalac..za vas je kralj..Sve vam dato a ne znate ni ukrasti..pljuc.
Damire, dođi u Hercegovinu, posla ima. Sezona je pilanja i cjepanja drva, branja grožđa, malterisanja, standardni poslovi za muslimane. Mani se lopte, ako ne konzumiraš krmetinu možeš bit islamski terorist ili fizički radnik. Jaaavi seee.
Kakva ubleha zaluta u FKS. Sabro odlazi odakle si i došla!
kariran stolnjak La vida loka
Ma zdravo !