Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje Svetsko prvenstvo koje sam gledao je 1990. Schillaci i djetinstvo.....zabijemo gol i urlik Schillaciiii
Covjek koji je dobio priliku kao nenadani reprezentativac da dodje do sjaja makar na koji dan - prava legenda Salvatore Toto Skilaći..... pocivao u miru majstore.
Uh kad ga je Piksi zavukao Zubizareti ..a mi navijali. Budale...
turbo rak odradjuje posao
Profesionalni sportisti ne žive dugo.
Rip legendo
sto se mene tice, naljepse i najbolje svjetsko prvenstvo ikada. roditelji su me vodili u Firence da gledam Jugoslavija - Argentina: nazalost izgubili smo na penalima ali Ivic je odbranio penal Maradoni. Poslije Juge sam navijao za Italiju - nazalost organizatori su napravili katastrofalnu gresku jer su odlucili da polufinala Italija-Argentina se igra u Napulju - citav stadion je navijao za Argentinu radi Maradone. Da su igrali u Milanu ili Rimu, italija bi bila u finalu i onda ko zna..
Ivkovic je bio golman.
R. I. P. Legendo stare dame.
Upao je u ekupu za Svjetsko Prvenstvo kao rezerva nakon što se jedan fudbaler povrijedio i dobio zlatnu loptu SP. Btw U finalu su trebali igrati Njemačka i Jugoslavia!
E čuj Zapadna Njemačka 1990-te. Bili su kompletni te godine, no sikiriki. RIP Toto
Možda politički, sportski ne. Na SP u Italiji je nastupala Z. Njemačka
jedan je toto skillachi zvani skilla majaba zbjelava