Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva se sve sranja grade i ne mogu da razumjem da se recimo ovdje ne moze izgraditi koja pristojna tribina ili Grbavica da se zavrsi .
Mašine preskočile Koševo hhahahahaha igrat cemo mi na Kosevu al 2024
Golemo! Radovi poceli, pazite sad, u julu. SEDAM je be nih mjeseci trebalo da se zavrsi travnjak na stadionu. SEDAM! I za to niko nece odgovarati.
2 milijarde maraka je potrošeno u kladionici. U tome prednjači Tuzlanski kanton sa 314 miliona maraka. Hrvatska trenutno gradi stadion u Osijeku sa 13.000 mjesta sa 10 tak ponovno terena i trening kampova u vrijednosti od oko 70 miliona maraka. To znači da smo u kladionici ostavili 5 ovakvih Osječkih stadiona ili jednu arenu od 60.000 mjesta. Eto gdje je Sloboda i Tušanj u Čovićevim kladionicama. Ipak mislim da je nešto i do nas odnosno do naroda
probili se rokovi normalno dok svak sebi skine sa svake ture para sto se vrte za gradnju
Još malo pa neće imati ko igrati na njemu kao u Zenici.
A kad se grade ostale dvije i po tribine. Hocu rec sta se rekonstuise.WTF pijani arhiktekta gradio, pa mu nestalo boica bakon jedne i pol tribine. STRASNO.
Meni ovo vazda ne zavrseno djeluje. Daj ba 4 tribime spojene. Ima Tuzla perspektivu za kompletan stadion, a ne pila stadiona.
Sta se para ulozilo trebalo je kao tepih da izgleda, a ne kao suha trava pokosena u po augusta
Ovo je ispalo još i dobro. Da je završeno u roku, proljetni dio kukuruz lige bi se svake sedmice igrao na svježe urađenoj travi. A ovako, barem sr trava dobro primila i ojačala za gacanje svake hefte.
Drago mi je sto se Sloboda vraca na svoj stadion, al' falit ce mi Banovici.
De napravi jednu tribinu natkrivenu modernu i uredi okolo da to lici na nesto. Ovako, svaka tribina razlicita, a dok zavrse zadmju, prva ce biti za rusenje.
Sta serete vi koji ne gledate ligu uopste Da znate kakva je ovo oranica bila zadnjih 20,30 godina bili bi presrretni sto se neko sjetio da trebamo terene raditi Ovaj frajr razvlaci ali ih radi ne sjecam se prije njega da se ovoliko radilo osim na grbavici i na bilinim polju Ovo ostalo sve oranice bile Nadam se da ce ostalima isto raditi Bez dobrih terena nema dobrog fudbala Sad makar kad puste prijenos nece ljudi ni tu glavu okretat
Vidi skalamerije hahahha, pa tacno nemamo nijedan normalan stadion.
Kad pročitam "dozvola saveza za igranje utakkica" grohotom se smijem... hahahaha Ja saveza i sile. hahahaha
Red je bio da se zavrsi, samo da se igraci ne poguse u tuzlanskom smogu dok budu igrali. Tuzla zimi zatrovana da ne mozes disat...
Hajd teren na jednu stranu. ali ova nova tribina iza gola kao da je napravljena 1953 godine. Oronula, bez boje. Nevjerovatno koji nemar. Daj zamjenite stolice, ofarbajte stepenice, beton. To ne kosta puno. Bar jedna trobina da bude normalna. U Zenici ista stvar, Bilino polje propada, niko ni prstom da mrdne.