Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levski 5,Maribor 6,Hapoel 7,Macabi 8,Litex 9 cuj litex - ovako se dijete uči brojat Bazel, Besiktas, Dinamo... to su barem imena u svijetu, bešiktaš; prodata tekma, dinamo; pošteno nas razvalio, basel; husref dao ostavku 20 minuta pred utakmicu, plus taj isti bazel, sa skoro sličnim timom igra polufinale uefa europ lige, mi smo prije tri godine igrali sa cluj-om, a i to 1:1 na koševu, a gore 2:1, a taj cluj je namučio čelsi dobrano, i usred rima uzeo tri bobe, a vi futavci sa uskotračne pruge ne znate za pobjedu u europi, plus igrali smo to famozno izmišljeno 4 pretkolo, a šta je sa helsinborgom, ljudi igrali 4 pretkolo lige prvaka, a šta je sa genkom, i oni su igralu sa čelsijem. levski pao prošle godine, dok neki ne mogu maribor preskočit, a iza levskog zijaniš od nižerazredne ekipe. to su neke činjenice, a jedva čekam vaše termine za ekskurziju u julu, i onda vam ostaju čevljanska korida i sajam šljive u gradačcu.
Nije ni čudo za torpedo kojem će bit sponzor u narednoj sezoni PIK viršle. VIRŠLARI hihihiihi
Vanago... Ja što ti je dobar nick. Hahaha
Nemoj se sa babom Vangom zajebavat, nemoj da mora bezveze opalit kletve i šikre
Skretničari kompleksaši koji vam je? Hajde sjašite više šta vam je? Valjda će te i vi otići na pripreme negdje pa će vam biti zanimljivije, onda nećete morati da seruckite po člancima vezanim za FK Sarajevo.
Ovdje dolazi do poistovjećivanja Lige prvaka i Lige Uefa...samo ime govori ko igra koje takmičenje, pobjednik Lige Uefa je kao nagradu dobio isto novca kao i Dinamo koji je izgubio sve utakmice u grupi Lige prvaka sa gol razlikom -35!!! Dakle, sve je jasno o razlici u kvaliteti ovih takmičenja,
Pitari!!! Gledajtete to sa vedrije strane. Bolje 3-1 nego 3-0
Sto je svakako bolje nego 4-0, zato tisina picko strumfovska ! psssst !
tesko je biti pitar na danasnjem vaktu...uvijek moras traziti opravdanje!
Pa, pa, PARANOJA!
Ta 3.kluba su nama uvalila golova,ko vama Litex jbga....
A litex?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fino su odigrali ovi nasi juniori,protiv ekipe koje je skretnicare napunila do vrha.
Nekom grupna faza,a nekom rostilj u centru ;) Otvoren nam je put do drugog pretkola, u trecem daj nam Zvezduu. Kako ce vam biti,kad primite peticu i ispadnete u drugom pretkolu,a gledat Sarajvo kako prolazi pretkola,uhhh prpa.
Hahahaha jao jao sa vama uvijek ista priča pa jbt vi od muke neznate sta cete vise, poletili odmah da uporedite rezultat Želje u LP. i vas rezultat prijateljskoj samo da vas se nemoze kao zajebavati, igubio je i Željo 4:1 hahahaha koji šabanluk, bolje receno ponasanje na nivou predskolskog uzrasta :)) @ja sam BA kakva bolan Zvezda !? kakva grupna faza ?? hahaha kao da svake godine igrate grupnu fazu hahaha, stvarno shega ustvari kompleks i to max. NIJE SIR, NIJE FETA POBIJEDILA VAS MALA ZETA :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)