Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bruyne,Modric i Kros su najbolji vezni igraci danasnjice,svaka njihova lopta ima oci i ide gdje oni naume
Mamić nije nikakvo čudo od čovjeka, jer da je imao njuh, ovaj dragulj ne bi igrao u Zrinjskom pa onda u Interu iz Zaprešića od svoje 17. pa neke 3 godine...Da mu je neko slomio nogu sa 17 godina ne bi vidio ni Dinama a kamoli Totenham i onda dalje znamo... Nego čestitke ovom maestru kao i našem Džeki koji su 100% samo uz pomoć svojih roditelja i vjere u Boga i sebe postigli ovo što jesu!!!
Luka je tata. Volim što je igrao za Zrinju nego ljeba se najes
Znao sam da ce nam se sudbina nasmijesiti jos jednom i u to sam fatalisticki vjerovao, ne: znao. Te 2003 bronca je grijala kao da je francuska bila jos jucer. Medjutim, nikad ne bih pomislio da ce hrvat biti sluzbeno najbolji igrac svijeta. To je jos vece i jos teze cudo od bronce ili srebra na sp. Stvarno nevjerojatno.
Jedan od najboljih nogometaša svijeta a počeo je tako što je od Širokog Brijega izgubio 3:0 eto ,sve se može kad se želi ... momak nema ni utjecajne roditelje niti išta i uspije
Tako se postaje igrac...cuvas koze i igras za gdje ti noge hoce polomiti....u Sarajevu da gol protiv Zepce limorada navecer se napije fol on Gauco Ronaldo,Adriano ili Pol Gaskonj ne moze mu alkohol nista
Rame uz rame sa Zidaneom i Xavijem među najboljim veznjacima svih vremena.