Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
japan moraju dobit.nece valjda izgubit od kamikaza.Japan pojma nema.Imaju neke b igrace iz bundeslige.Nakon toga ako hrvatska prodje gube od Brazila.Hrvatska nema Napadaca a upravo to ce im falit za Brazil.Dzeko bi im dobrodosao sad😉
Ovo je najveći dobitak!
Ma mogu oni i bez njega, pa i sa 10 igrača.. Onaj Dalić koliko ima sreće da je bio kapetan Titanika ledenjak bi potonuo a brod bi ostao na površini...
slabo se klaanjate
Ma ja...Redovni učesnici Evropskih,i Svjetskih prvenstava...Čista sreća...A,uša debilu!
Sin Pjanića u hrvatskom dresu
Gdje je Ivana Knoll ???? Hocu njen status gdje se krece Po Katru ; sta jede I pije I da li je neko slikao golu na ulici; znaci ostavite se nebitnih hrvata ova je najvaznija; da li ste culi klix novinari????
Posto nikada Bosnjak nije igrao za Croatiu necu nikada navijat za njih...
Gdje je ,zahebali momka i cao
Evo suze nam na oci odma potekle
Ionako Perišić igra na njegovoj poziciji...
Hrvati sve lazu.To je najgori igrac bio i mijenjali bi ga i bez virusa.Ali vratit ce se to kao i namjerno promaseno bacanje Bogadanovica na euru.
Ja komsijama opet zelim svu srecu i da prodju dalje.
u kuci ti ovakve komsije bile dabogda
agresori na suverenu drzavu Bosnu i Hercegovinu