Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A problema jbt ... evo ode sad staviti cenera na Romu .
Roma prolazi bez problema, igrala ova dvojica ili ne
Ovu Romu bi izbacili na bajramskom turniru Grahovčićima, kamo li da ih Real ne moze bez dva igraca, cista glupost sta pisete, budimo realni ovo nije nikakav problem za Zidanea :)
HAHHAAH mogu oni i sa trecom postavom pobijediti Romu, u Romi sve invalidi!
Jest da ne volim Real ali Real će ih izbaciti i kad bi igrali sa drugom postavom
O Bosno moja, o zemljo moja! Hoce da te nema I stide se tebe Tebe, Bosno majko! ...Volim te - i placem, placem Ali ne nad grobom Jer ti mrtva nisi! Placem nad sudbinom Nad sramotnim trenom... I nad tvojom djecom, Nad bosanskom rajom... Bosno moja, ti ropkinja nisi Dok planinom tvojom gorstak hodi Dok u tebi zivi pjesma o slobodi I premda zalosno, ipak pjeva, pjeva. Pjeva nasu pjesmu Pjeva pjesmu Bosne!