Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je svijeta i vijeka vise nikad nijedan klub na Balkanu nece biti toliko uspjesan kao sto je Dinamo bio s Mamicem.Taj covjek je napravio Dinamo i Hrvatsku selekciju.Niti ce vise ikada imati rezultate Hrvatska selekcija kao ranije.A sve je to Mamic izgradio.Istjerali su ga tako kao najveceg neprijatelja.Da nije njega bilo nikada Hrvatska ne bi bila druga na svijetu,niti bi Dinamo to bio.On je to sve izgradio neka se svi stide svojih dimenzija.
Taj dinamo je jedan od najgorih ekipa u povijesti lige prvaka. Hrvatska do mamicevog odlaska nije napravila nista. Cim je mamic otisao, ISTE GODINE hr igrala finale a dinamo prezimio u europi. Mamic nije trener. To je kao da florentina ili laportu drzite za zasluzne zasto je esp postala velika.
Baš bih volio vidjeti budalu koja bi to kupila.
Citava Bosna i Hercegovina ce da financira Mamicevu mladu ljubavnicu i Covketovog zeta. STRUJA POSKUPLJUJE 25% , lova ide direktno u Hercegovinu vlasnicima solarnih farmi. Kladionice su mala maca za ovu semu. Sema uzmi lovu od Dinama i sisaj ovce u drugoj drzavi.
Jesu li zvali sa Pawn Stars?
Mamicevoj mladoj ljubavnici, kao mladoj poduzetnici i vlasnici solarnih farmi placa cijela BiH kroz doprinos za regerativnu energiju. Te ce zbog tog doprinosa struja 25% poskupiti. Predivno zar ne
Ne piši gluposti oni prodaju struju privatnim firmama koje se bave time nitko vise ne zeli prodavati el. privredi elektricnu energiju po nizoj cijeni od tržišne uz sitne poticaje
Argetaš izbriši profil i psst.
Decolte par excellence
Vojko V i Grse - Mamici
Pol.upajte sve. Ja i Dinamo ćemo sve platiti, jer smo puni ko brod.
U redu mi je ova glupost ako bi taj neko dao pare u humanitarne svrhe.
krpa