Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je treb'o biti i Ćuže iz Zrinjskog
Ćuže i Santos su kvalitetniji od Haskica za klasu obojica…
Nikom nije zapeo ovaj Ninković svima Dal trn u oku! Jadni smo mi i cemerni,Cuze je za ovog debelog Ninkovica izmislio fudbal,cak je i Andjusic bolje odigrao od tog nekog Ninkovica!
Ninkovic drugo ime za prekid sto im se svira za kriv pogled, realno lik zna lopte ali je nespreman totalno
Sad ce Svinjski dominirat u trecoj zupaniskoj, il kako yo ujasi kazu, kad im vrate Covu u tvorza.
Zrinjski vas je ebao loše, skupa s poslanikom asvs i vama ostali müslimanima
Da je liga regularna Igman bi bio četvrti
Liga nije regularna
Nadam se da ovi što su dobili nagrade priznaju BiH za svoju domovinu.
Ziljkic je zasluzio prvih 11 bar
Malo ko je svjestan koliko je loš ovaj sastav 11 najboljih iz PŽL BiH. Fali tu par dobrih igračica. Višak su Faković, Marković, Hrelja... Fale tu Hodžićka iz SFK na golu, Anja Gačić iz Lokomotive, Marina Lukić iz Iskre, Anđela Cvjetojević iz Iskre, Amina Mujanović iz Fortune itd.
Smijesna liga, lakrdija, nije hejt komentar stvarno, nego makar da sami sebe ne lazemo, realno sagledat stvari i stvarno je lagrdija od lige. Sto se tice prvaka zasluzeno, Zrinjski ima najjaci tim trenutno sad red bi bio i cestitati prvaku, ali zbog nacionalzima nisu vala zasluzili da im se cestita.
Dal odigrao dvije utakmice kako treba i nasao se u idealnom sastavu.. e pa ne vjerujem...
statisticki je bolji od tog Santosa
Nisam ja Santosa spomenuo, ali kad vec spominjes, Željeznicar je dao barem pet golova nakon penala nad njim, jendo 4-5 igraca su dobili crven (i ko zna koliko zutih) i ima cini mi se pet postignutih golova i ne znam koliko asistencija. Konstantan je citavu sezonu. Tako, da se ne slazem da je bolji od njega.
zrinjski❤️❤️❤️❤️❤️
Dan žalosti vi pravite manifestaciju. Olosi sram vas bilo
Ako Dala pustimo za manje od 2 miliona ne zasluzujemo bolje. Iz utakmice u utakmicu momak se sere u usta svim koji ga pljuju i evo jos u timu lige.
Sve to ok, ali ne mozes ga staviti u najbolji tim jer "mu ide bolje". Odigrao par utakmica ove polusezone i to je to. Daleko je od idealnog tima.
Za mene su dva najbolja igraca Bilbija i Dal. Najatraktivnija igraca! Nije mi jasno da je haskic ispred Oliveire!!!
Liga koja je nepravdu ucinila prema Veležu, Tuzla Cityu, Igmanu i Posušju. Ova 4 kluba su pod konstantnom krađom gotov svako kolo.
Za sve nabrojane Stilic je igracina.