Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi se moglo i meni desiti a ne njemu!
mozete pricati koliko hocete, al njemu svakog prvog legne bar 350.000 haha
Ahahahahahahah da nisam vidio, ne bi vjerovao :)
Derby county igro protiv Želje LŠ
Moze se desiti svakom i nije promasaj vijeka, bilo je onih koji su prebacivali preko precke sa linije gola i promasivale su i velike zvijezde u fudbalu, od Runija, Van Nistelroja, Mesija, Ibrahimovica,, Ronalda, Raula, Nejmara, Klosea, Ronaldinja i mnogih drugih nevjerovatne promasaje su imali
kao Dzeko nekada. Ludilo.
Promašaj eona............
žurio jee
Ovo nešto kao Alen Avdic kad je fulio potpunk prazan go sa 16-17 metara u derbiju na Koševu kad je Sarajevo dobilo 4:1 želju. '98-a ili' 99-a nisam siguran.
Ne treba ga osuđivati ,obzirom odakle dolazi i šta je u životu preživio , nije čudo što se prepao hiljadu postotne šanse . On je najviše volio da je postigao pogodak , dešava se
dijete od 5 godina bi zabilo ovo sta pricas ti
Još jedan kladioničar
Zlatko Vujevic ako se ko sjeća protiv Engleza
Vujovic
E ovo je stvarno umjetnost. Pretpostavljam da ce ga pratiti do u duboku starost. Jedino pogled na stanje na bankovnom kontu moze donekle ublaziti porazavajuci osjecaj, ako i to ne shebe.