Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je udar na Bosnjake
Što štimaju želji
@DonKihno Ahaaa hordaš Begić nama štima 100%
Igrati plavii
Situvacija u Travniku se pogorsava iz dana u dan.... sve vise zarazenih...
Ovaj svakako hoda u trenerci Sarajeva po Travniku!
Tako treba
gdje ce biti prijenos
IGRAJ BORDO BIJELI ♥️
Sta ima veze Mitin mali ( Ibrisimbegovic) samo kao i stari mu voli pare hja
@Helikopre a cuj Mitin mali :)... sta mu je sa starim?
Pitanje je samo hoce li se pjevati:Plavooo okooo plakalo je (vjerovatno,mada ovo krezavi Kimun,Muce i ostali alkosi pjevaju do kasno kod taxi standa na stadionu cak i kad bordo dame izgube) ili ce biti : Pitariii,sta vam je ,samo chune da vam jeeeeeee..............
Opet Peljto sudi Sarajevu. Ovo se samo u BiH može desiti, da sudija koji je nekad igrao za jedan klub sudi tom istom klubu za nekoliko godina.
Sarajevoooo!!!!
Kad se sjetim koliko su ovom Maciću Manijaci yeebbavali mater poslije jednog derbija sa Zrinjskim. Inbox na fb mu bio prepun. Bude li i večeras sudio kako on "zna", ne ginu mu batine.
pitarska posla daj im sudije, daj im titulu dzaba, daj im stadion dzaba, i onda kazu najbolji pa barselona im ne bi mogla nista sa ovakvim uslovima i mazenjima od strane saveza
i da gubis 10 0 s juga bi se pjesma cula mi smo sadaka mi smo sadaka amaw amaw osim osim gospodaw famiwije
klasika pitar,vrijedja covjeka koji ima govornu manu. sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)