Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bandića treba prebaciti iza rešetka
PROSLE GODINE SU IZ VELEZA TRAZILI NJEGOMIROVICA ILI GIGOVICA PROTIV ZELJE JER SE NJIMA MOZE PLATITI DA OSTETI GOSTA, KAO I KAZALAGICU,MUSI... TAKO DA U NAJAVI OCEKUJTE DA CE POSUSJE DA BUDE PODERANO ZA PENAL I CRVENI. SDP(NIKAIC) POCEO DA CUPA VELEZ.
Još gore po Velež
Ma cirkus liga sudije odlucuju ko ce pobijediti.
Njegomirovic je svaku utakmicu koju je sudio Velezu uk4k10
Eto vam dolazi na noge Aca...
Ne znam kako je moguce da na utakmicama Borca uvijek glavni sudac bude Srbin i prosle sezone gurnuli su Njegomirovica u Mostar ,uzmite statistiku Sarajevu u 10 kola na vise od pola meceva sudili Bosnjaci, Borcu na 70% utakmica sude Srbi, Zelji sude Bosnjaci vecinom, jedino Zrinjskom od 10 kola samo u jednoj sudio sudac Hrvat .
Kakve to veze ima kad su i onako svi korumpirani.. samo je ovih par bas ofirno, pa ih narod zapamtio
Nista se tu nije promijenilo.Nazalost kod nas i VAR sudije kroje rezultat.
Nista se tu nije promijenilo.Nazalost kod nas i VAR sudije kreiraju rezultat svojim odlukama.
ima li dje onog sehovica cukice gicine
Kad ispadas i primis petaka od Andoraca za federalne si
Ok, sve pise osim zasto je doslo do promjene!
Ooooo Turciiii
Zasto se prozivas