Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baho, dobro si ugurao ovaj Simposar na budžet, koliko ti izdvajaju ?
Pakash
ko fol patriota ..
Vaha.NO interesuješ me ni ko lanjski snig.Ovakva napaćena zemlja je zasluzila da joj se pomogne,a ti si to mogao,ali nisi i zato razguli.Ja,kao obični insan,pomazem koliko god gdje mogu i uvijek smatram da bi trebao više i bolje.
Kod mog Jablančanina prvo radi struka a drugo lova i onda dobiješ rezultat zaslužen !! Koliko muzike toliko para kad netko prolije toliko znoja uz rezultate sa kopačkama na nogama onda to treba i ba Klupi dokazati i naplatiti pošteno!!,, a šta je to BiH dala Vahidu da joj Vaha vraća?,,NIŠTA!!,, odgovor na jedno od pitanja na ovom postu!!!,,
Gadafi,!photo br.5 isti Gadafi ali moramo priznati da je Vaha ipak lik,uzivajte,kad ce mo imati nekog ovakvog sa svjetskom karijerom i sa ovakim karakterom,mozda Dzeko za jedno 30-40 god.Zivio Vaha!
procvijetala bjela lala Velež nosi Kup Maršala
E ovaj je svojim odnosom prema reprezentaciji baš zaslužio film, ko i ovaj savjetnik iz ministarstva cvp koji ga je snimio.Nadam se da će snimiti barem još dva nastavka jer koliko je puta slago reprezentaciju teško da može stati u samo jedan film.
Vaha ima li daha
Šta je uradio ovaj čovjek za BiH fudbal????? 0000 Jedno veliko ništa, kakav crni spektakl???? Čime je to zaslužio???
Baho samo reda dokumentarce, polako bolan nestat ce materijala
Kažem ja...