Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo do baraza i to nam je kraj
Roberte smradu multietnički. Imaš dvije zamjerke, jedna je što nisi zvao Izeta doktora, druga što si hebeni multietničar i što ćeš za 10-ak iljada eura mjesečno prodat vjeru kao i navijači tvoje trenutne reprezentacije !
@Kraljica_Katarina_K yebo te ta vjera o kojoj ti pricas! Fudbal je vjera! Biti dobar covjek je vjera! Pozitiva je vjera! Humanost je vjera! Prijateljstvo je vjera! Porodica je vjera!
iskreno jedva cekam da vidim kad primimo gol kako se snalazimo puno je srece imao prosinecki dosad.....nemozes stalno igrati na tu kartu....
Kazu da ce ih bodriti 20-etak vlaha iz istocnog saraj’va, puni cvaraka i bjelog luka
Ako ove nedobiju, pa ove bi i velez sa brandaom dobio
Više bih volio da nije pozvan, ovako može samo ozljedu dobiti a potreban je Arsenalu.
sretno Robi
Ispao jedan Srbin, pa sada Bošnjak. Red je sada jednog Hrvata izbaciti iz reprezentacije. Provjerena formula u BiH.
Bosanski tenk treba čuvati za genocidne grke 😈
@sporticus ok