Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa vise nije neka vijest o danu RS-a, haj sto nas oni provociraju, al sto nas ovaj klix provocira, svaka vijest o tome..
Nemas razloga da se nerviras oko nekog tamo banana "praznika"
klix je portal koji zakuhava jer nije ne zavisan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je! Ipak čovjek ima viziju da obnovi reprezentaciju sa mladim talentima... od svih nabrojanih, pokazat ces se 2-3 igrača koji će moći igrati u standardnoj ekipi. BRAVO!
@weasell dobri su jos Sehic,Visca,Duljevic...hocu reci postoji (velika) mogucnost da se otisnu u neku visu klasu, ostalo nazalost nikad losije od osamostaljenja.
@weasell Kako ce kolasinac igrati kad je povrijedjen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ogromna glupost na pocetku.Zove Ahmetovica koji ima preko 30 godina ,a ne zove Kapica iz Gorice koji ji najbolji igrac slovenske lige a ima 24godine ako se nevaram.
S tim da je Ahmetović prvi strijelac naše lige.
@isie stim da je star a ovaj momak je dosta mlađi daleko bolji igrac.I jos ima ponude iz Italije i Francuske.
Statistički gledano, Meša Baždarević je naš najbolji selektor. ..znači samo ako se uzme omjer pobjeda,neriješenih,poraza I gol razlika.
Pape. ..halali nam što te otjerasmo. .nismo znali šta nas čeka.
Kakav pape mutavac,ciro sastavi onu reprezentaciju pape tu se samo posreci
SVAKA CAST !!!! Napokon ne dozvoljava da se petlja NS... IDEJO NAPRIJED PO POBJEDE!! ZMAJEVI UZ VAS SMO!!!!
nesmijemo previse ocekivat od prosineckog. Mislim da nikad nismo bili slabiji nego trenutno a najgore je da nas cekaju jos gore dane jer nemamo ni neke talenate. Dzeko, Pjanic, Begovic i Kolasinac i to j to sve ostalo je vrlo slabo, nesto u rangu norveske. Sa samo 4 igraca nemozes imat uspjeha. Stvarno se pitam sta nas savez radi i zasto prima placu kad je bosanska PL svaka godina sve slabija i ne izbacuje nikakve talenate. Treba sve to u savezu otpustit.
@gladijajator island je bio u najizjednacenijoj grupi ali ne i najtezoj-nisu morali neku top-ekipu pustit iza sebe.Izuzetaka ima ali nemozemo ocekivat da uvijek budemo medju njima, to nije realno. Na EP trebali bi otic, ako bas nemamo neku nesrecu s zdrijebom ali to je to. Vise se od te momcad nemoze ocekivati. Nazalost puno nas sve gleda kroz navijacke naocale pa nisu realni sto se kvalitete nase reprezentacije tice. Daleko smo i po individualnoj kvaliteti od neke top reprezentacije.
Izvini Amare Osime, nisu znali šta rade...
Dobar start Robi,puno novih imena,mladih igraca. Krenuo si od nule,sa svojom vizijom i ovo lici bas na formiranje jedne nove,svjeze reprezentacije. Svi uspjesi koji se budu desili ce se moci pripisati tebi i tvom radu,jer evo svjedoci smo jednog sasvim novog pristupa,sa novim sastavom. Neka si porusio nacionalisticke barijere!!! Sve najbolje svim momcima koji ce igrati pod zastavom,himnom i u dresu Bosne i Hercegovine.A to je velika cast i odgovornost!
Ovaj se bas drogira.. Sve neka KLJ imena nikad cuo za njih.. Al dobro bar nema smrada Silajdzica 😊😊
*arine si ga ti upucen u fudbal , veze s vezom nemas 😂😂
@JamesBond Pa brate od svih njih cuo za Sehica Besica Sunjica i Medunjanina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta će nam njemački ustaša u repki?
Nadam se a i vjerujem da ce neki od pozvanih momaka dobiti sansu i potvrditi svoj talenat, da se na njih ozbiljno moze racunati u kvalifikacijama i ligi nacija. Takodje posebno me raduje u startu dobar odnos i saradnja Prosineckog i Marinovica, sto je posebno vazno za rezultat A ekipe da uvijek moze povuci 2-3 spremna igraca iz U21 kad zatreba. Samo kod nas do sad se nisu kako treba ni znali selektor A ekipe i U21 ekipe, al eto mijenja se i to hvala bogu.
Zalaganje da se napravi dobar tim je NULA. Kao što napisah da će nam repku činiti Zrinjski,Brotnjo i Hrvatski Dragovoljac ..pogodio sam. Gdje su Đumić,Memišević,Stevanović,Vršajević ? Ne znam za Ameriku,ali Meksiko ima da nas opuha ko hajvane
@djesterajaevobelaja šta ako ja dobijem jack pot na lotu ?
@djesterajaevobelaja hoću da kažem da su nam iste šanse...
ne vidim ovdje neka imena........nivo 170 reprezentacije.........
Gdje mu je Hušidić ? Pa igraće se na stadionu LA Galaxy protiv Amerike u kome igra Hušidič a da ga niko nije zvao !!!
Samo da ne bude katastrofa bice uspjeh. Minimalan poraz je prihvatljiv
Meksiko će nas izmasakrirati 5:0
Četiri igrača Sarajeva :D Manijaci na aparatima