Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost ako se ovako nastavi jedan od najvećih klubova u našoj domovini dijelit će sudbinu sa još jednim velikanom bh fudbala - Čelikom.
Zeljo je za Celik institucija pasha holding... zenica je mali gradic na livadi ispod smoga
Djeca usla da se slikaju oni odmah provala.A nista nisu odnjeli usli i izasli..
...kao da se ima sta ukrasti u tom kokosinjcu.
Popularnost ganjaju na djeci.
SVAKI DAN TREBA ISKORISTITI I ODVOJITI MALO VREMENA DA SE ISMIJEMO MALOM SELJI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA https://www.klix.ba/sport/nogomet/provala-na-stadionu-grbavica-porodica-uputila-izvinjenje-nije-pocinjena-kradja/210406034/komentari
A sta se desilo sa njegovim drugarom.Sa majcom "Šaim se"
Meguss
Bezveze su i objavili slike. Izofirase djecu.
Ovo vise lici na stovariste gradjevinskog materijala nego na stadion.
Šteta što u Americi nisu ušli neovlašteno na posjed i provalili u klupske prostorije. Zaboravili bi kad su ušli u zatvor. Kod nas mali nagrađen da može trenirati.
doslo je do provale 😂
Sadaka klub postadoste, od naroda zivite i uzimate, a djecu im lopovima proglašavate.Umjesto da ste obezbjedili da svi koji zele mogu se slikati, vi ih javno sramotite. Sramite se svojih postupaka unazad 3-4 godine.
Šta se ovdje u biti dogodilo?
Zar se ima sta ukrasti? XD
Joj sto se meni danas provaljuje
Čime ti se sin bavi? provalama
dajte ba uozbiljite se.. citava frka sto je neko dijete s mamom prošetalo stadionom..
Čim treba šta gradi prose od građana iovako ionako i na kraju krajeva porezom platimo stadione dvorane školske itd.I onda ih fino zaključaju i naplaćuju ponovno ulaz u njih a ko biva državna imovina.Zar ne bi svima trebala biti dostupna bez naknade?
Zašto danju nije otvoreno da djeca mogu trenirati? Izađite u susret djeci sa Grbavice,taj dio grada ionako nema dovoljno igrališta.
Cirkus članak i cirkus klub