Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke zmajevima na pobjedi...a sto se tice same utakmice...kvalitetnije sam utakmice gledao u nasoj premijer ligi...
Dulja i Zakaric odlicni
@nenadgolijanin Ti Golijanine iz Trnova kao da si u šezdesetim prošloga vijeka al kao da ne vidiš da ste zbog takve ''politike'' prema Kosovu i Šiptarima izgubili što ste izgubili, al opametili se niste.
to zuti kralju
@Skinhead1987 baljezgaš!
Sudeći po ovoj utakmici, ni Prosinečki nije neki ekspert. Nadam se da sam u krivu. Pobijedili jesmo ali smo igrali odvratno. Gdje su krila i zašto Višća nije igrao?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima nekih pomaka..vidi se..modernost i jednostavnost..ali treba se nesto uciniti da igraci ne grijese onako bezveze..poradit sa njima..kao da hoce da svaki potez bude remek djelo a ako nije onda 'nek ide sve u vraga'. Trebaju imati bolji osjecaj za ono sto nikako nikad ne smiju uradit a to je rizicna igra...Zukanovic nekoliko puta..pa i Besic i cak Pjanic..previse se opuste..to se nikad ne smije desavati jer je to nepostivanje protivnika a to ukazuje na nepostivanje samog sebe..
Zna li neko sto nismo igrali u novim dresovima?
Pokazali smo da smo favoriti protiv Malte, Lihtenstajna, San Marina, Granade,Luxemburga realno to je nas nivo
Pozdrav Bosno , Uvijek brojanje počinje sa 1, ako bog da idemo prema 100 .
MEMISEVIC UZAS LOS , PRVI I ZADNJI PUT U REPKI
@coksa1: Treba momku vremena za onu poziciju. U Groningenu igra na drugoj. Polako, biće u redu.
Prestanite vraćati golmanu loptu, sj****** čovjeka....Zuka pogotovo
@lopinas: Zukić me je sinoć iznenadio u negativnom smislu. Imao je najmanje 4 pogrešna dodavanja. Jako slab. Treba nam jača odbrana.
@ScoobyDoo Ma bjež' , drhtim svaki put kad dođe lopta do naše odbrane
Drž'se žuti!!!
Robi prati samo komentare na klix-u i to je to
ljudi BiH je pobijedila prijateljsku sto je dovoljno novi trener i ima tu jos da se uigra a jos nesto Smrdija je popusila marokancima obrezane glave 😂
Igra ko muda...ali BiH istakao kako su pišljivi Bugari tako brzo doveli teren u red nakon onolikog snijega
A gdje su novi dresovi?
loša igra do bola ni glave ni repa koliko se puta lopta vratila golmanu to nije humano što znači da igrači nemaju pojma šta da rade s loptom jača ekipa bi nas rastavila na proste faktore ali ipak pobjeda je pobjeda i bih nije njemačka
Cestitke na pobjedi ali iskrena da budem potanko.Ako se nesto ne popravi u kvalitetu igre ne pise nam se dobro
Bravo zmajevi, svaka cast!
o cemu pricate....,Bugari nisu izgubili vec sedam utakmica na domacem terenu,osim Francuske 1:0,šKodro i Duljevic najbolji,zadnja linija losa pod hitno na popravak......