Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkako je Ronaldo otisao iz Reala, El Classico nije vise kao sto je bio, pa zatim Messi iz Barse. Ovo sad obecava da ce imati neke obrise starog El Classica, ali nikad nece biti kao iz ere Ronalda i Messija.
pa ljudi moji 8 godina razlike ahhaha
pobjeda Reala hladno
Đemal je svakako bolji od Mbappea a posebice od napuhanka vinija.
vini je uz mbappea najbolji na svijetu. jedini napuhan je lamine
@Bosandinho Da bi neko bio najbolji treba da uđe u uži krug pa ga tamo neki žiri izabere.Ne sjećam se da sam vidio Yamala da je u konkurenciji.
El Clasico je puno stariji od rivalstva Ronalda i Mesija.Kroz istoriju ova dva kluba na stotine dobrih igrača je igralo na obje strane,tako da ovaj duel gurati samo u neku eru od 10-ak godina je čista glupost.
Yamal je bolji od mbapeta
Yamal jest dobar igrac, ali porediti njega sa igracinama je ludost, pumpa se nazor prica da je drugi messi, isto ko i sa fatijem pa ga nigdje
upravo
Otkako je Ronaldo otisao iz Reala, El Classico nije vise kao sto je bio, pa zatim Messi iz Barse. Ovo sad obecava da ce imati neke obrise starog El Classica, ali nikad nece biti kao iz ere Ronalda i Messija.
Kakvo rivalstvo bolan.Zadnji rivali su bili Ronaldo i Mesi.
ma kakva ova rivalstva ovo su balerine fudbal se igrao do 2010
Kakav Mbappe. Mbappe može Viniju ići po burek.
Bespotrebno forsiranje "rivaliteta". Prosla je era Mesija i Ronalda, ima tu jos dobrih igraca koji nisu daleko od njih dvojice: Vini, Rapinha, Lewa, Luka itd. Mislim da odavno nece biti bolji El Clasico, sudeci po formi. Neka bolji pobjedi. Hala Madrid!
S obzirom kako igraju i jedni i drugi sve mirise na spektakl.