Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Fiorentina osvoji konferencijsku ligu, onda će Italijani imati 9 ekipa u Europskom natjecanju.
skoro pa pola lige u europi.
Neće, 8 ekipa je maksimalno za jednu državu da ima u evropskim takmičenjima, a prioritet se daje boljim takmičenjima, znači najbolja opcija je 6 u ligi prvaka i dva u evropa ligi.
Atalanta će, pored zaostale utakmice sa Fiorentinom, odigati i domaći meč protiv Atalante. Muka mi je od vašeg amaterizma.
nema gorih novinara nego u Sportskoj redakciji Klixa i na Portalu SportSport
Životom se kunem da ovaj tekst nije shvatio niko ko ga je pročitao. Kakve veze ima s Romom to hoće li Atalanta završiti 4ta ili 5ta???
Novinaru, sta se mjenja ako atalanta preskoci juventus i/ili bolonju?
A što ne bi namjestili?
Šta ima veze što štele!Kako se može zvat Liga prvaka a igraju drugi,treći,četvrti,peti.Pa neka se više promjeni i naziv takmičenja.LIGA BOGATIH i POŽELJNI.☝️☝️☝️
Džaba im. Svakako će Italijani poispadati do polufinala lige prvaka osim možda Intera.
šta je pisac htio da kaže? ne objasni nam razlog zašto Italija ne bi imala 6 predstavnika ako Atalanta preskoči Juventus/Bolognu?
Forza 🇮🇹
kako ce Atalanta igrati protiv Atalante hahahaha
Prije 30 godina je svaka drzava slala 1. sa tabele i to je bio fudbal, ovo danas je samo biznis koji postaje dosadan.
Atalanta će, pored zaostale utakmice sa Fiorentinom, odigati i domaći meč protiv Atalante ???
da li tu Atalanta treba dobiti ili izgubiti da bi narednje sezone Italija imala 6 predstavnika u Ligi Prvaka