Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govori rade obučen istovjetno zadnjih 60 godina
Ovaj Rade je primiti.. obični
Svi vi pričate i mislite kao Rade samo što na klixu treba bacati šuplju i praviti se pametan kao 'ta će ba Rade...
Jedini krivac u Francuskoj reprezentaciji je selektor koji se vec 12 godina slepa na individualnu kvalitetu francuskih igraca, a veze nema.
Ovo mi mirise na skriveni rasizam.
...Inače mahalati o drugima je isto tako znak ''kulturnog odgoja'' . Ajde meti ispred svojih vrata...
Ocigledno je kako KLX nije prenio autentican komentar. Bogdanovic bi se prvo morao odluciti hoce li govoriti ekavskim, ili ijekavskim dijalektom, pa pricati o komplesima drugih.
E ko je nasao da sipa savjete čuj Rade.Pa potajete tog Radicu kad ga je Werder ohladio on poceo plakati i pricati imam platu toliku i ucjene pa jos poceo uvaljivati i pokojnog Huneta Fazlica.A znamo kako je on zavrsio i kako je igrao njegov konkurent Ailton/Klasnic.Tada ni on nemade ama bas ni malo kucnog odgoja to mu je rekao licno Hune i Thomas und Klaus .Lp
Sve ga ravo a Francuzi ? Kako ovim dijabolama objasniti da u Bosni žive Bosanci, Srbi u Srbiji a Italijani u Italiji ? Religija, boja kože i država se ne poistovjećuju.
Obogatili se preko noci, to je glavni razlog papanluka
bez veze tip, umislio se da je on mjerilo cijelog svijeta ako se dokopao komentiranja na tv-u. inače, anonimac za koga niko živ nije čuo.
Pohvalio Danija Olmu ili Danija Olma? Edina Džeku ili Edina Džeka?
Eno Kounde na slici dize 3 prsta,on je Srbin znaci.
Tim Afrika ispala
Tim BiH u kockastim dresovima ni grupu nije uspio da prodje.
Ovaj tip je bas bez veze. Jako negativan.