Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu razumjeti da se desi neka nesreća,slučajno...ali uzeti dijete i baciti tijelo na otpad.... Pa kakve životinje žive među nama ybt...za nevjerovati...
Imaju ime te zivotinje.
i ja sam za smrtnu kaznu, život za život..
smrt? neneneneeee, skroz imamo pogresnu sliku, do kraja teeska robija, lomiti rebra i bubrege prije spavanja, da ne duzim da ne navru botovi
Drzava moze biti demokratska i imati smrtnu kaznu.
Ja bi tu da se ti monstrumi od ljudi muče i to brutalno do kraja života. Da im se na kraju nema šta osakatit. Smrtna kazna bi im bila samo olakšica.
I u demokratiji moze biti smrtna kazna, kao u Americi.
Sjeme im se zatrulo
Smrtna kazna je za mene olaksanje ili rjesenje necijih problema. Za ovakve slucajeve, staviti ga u celiju 1m sa 1m i davati hrane i vode onoliko koliko je potrebno da ne crkne.
Smrtna kazna moze postojati i u demokratiji. Demokratija samo znaci ‘vladavina naroda’. Ako se narod slozi da je smrtna kazna pozeljna u zakonu, onda se ne kosi sa demokratijom.
Tako je uvedi smrtnu kaznu da drzava moze raditi jos vecu opresiju nad vama :)
Javno objesiti ili javbo strijeljati drugo ništa nisu ni zaslužili gamad jedna. Jedno malo nedužno stvorenje baciti na deponiju. Gamad jedna odvratna. Rastavio bih vas na komade. Smradovi jedni.
Cetnicki zlocinci su radili i puno gore zlocine po Bosni. Nemojmo zaboraviti!
Pa možda su j njih dvojica bili ako ne u Bosni onda na Kosovu
Ne samo u Srbiji nego svugdje u svijetu treba vratiti smrtnu kaznu jer ta neka demokratija je ubila slobodu ubila sigurnost a monstruma iz dana u dan sve vise.Zamisli kakav monstrum trebas biti kakvo ljudsko smece bez trunke osjecanja da dijete od 2 godine bacis na smece pa za to je i smrtna kazna malo takve monstrume treba zavezati za drvo i loziti vatru da nekoliko dana umire u najstrasnijim mukama
pa to u srbiji postoji, svako malo neko presudi smrtnom nekome. Deklarisite se ko albanci najpametnije vam je to
Treba je uvesti slažem se.Mada u ovom slučaju konkretno za ubistvo iz nehata ne mogu biti osuđeni na smrtnu kaznu.Ali,zato bih razdvojio djela ako je moguće pa im sudio za ubistvo iz nehata max kazna i onda još 20 godina zbog ovog što su jadovi jadni uradili poslije.
nije ovo ubistvo iz nehata, dijete je mozda bilo zivo i moglo se spasiti da su idioti zvali hitnu