Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek realan, govori istinu i zato ga ne vole
Ko ga ne voli? Uglavnom sve realno prica..
Zamolio bih vas za sto manje vijsti iz Sjeverne Koreje..
Slovenija je bolja od Danske...
Slabo je to sve. Fudbal na Balkanu je prosjecan I neprimjetan nasprem ostatku evrope
Samo na jacu ekipu ako nalete potop ce da bude
Mene srbija podsjeca na nas, nisu tolko losi jer imaju par imena al su na putu.
Vlahovic i Tadic jaki, ovo drugo nista, Piksi katastrofa. Bice interesantno sa Danskom. Puno mi zao Slovanaca, zasluzili su pobjedu definitivno. Ali jos nije sve izgubljeno, protiv ove Engleske je nerijeseno sasvim moguce.
Na stranu to sto licno ne volim srbiji,objektivno igra im je ocajna,jos niko ovako lose nije bio na prvenstvu
Srbija jedna od slabijih reprezentacija. Nit glave nit repa.
tekma je u utorak
Rade nasa raja iz Tilave
To Mladiceva raja??
Srbija slobodno nek pakuje kofere.
Dodao je uvijek objektivni Rade... Hahahahahaha, pa ovaj je više za političara u SNSD-u
Rade bez dlake na jeziku.
Nevezano znaci za Srbiju ali ovi nekadasnji fudbaleri iz bivse nam drzave previse pametuju. Pamtim malo i njihovog vremena i naravno da je tu bilo velemajstora ali ako se ikada igrao spor fudbal to je upravo u vase vrijeme i to me cesto iznervira. To je bilo vrijeme neke romantike i postujem to ali nijedan taj fudbaler ne bi bi blizu nijednom prosjecnom fudbaleru po brzini u danasnjem fudbalu. Ustvari ne bi ih bilo na mapi. Danas se igra atomski fudbal a oni ostali u nekom svom vremenu.
Nigdje veze, ako gledas utakmice nekadasnjeg Zelje i sadasnjeg, ovaj sad je usporeni snimak, isto vazi i za Zvezdu, koja je imala onog Binica koji je brzi od svih sadasnjih igraca sa ovog prostora. Pjanic, koji je spor ko puz igrao za Juventus i Barcelonu. On ne bi imao mjesta u Zelji iz 1985.godine.