Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne shvataju da ova auta nisu kao normalna auta koja vidjamo na cestama, samo sto su brza. Ta auta drugacije reaguju na gas, na okretanja volana i slicno. Ne mora cak ni biti da je ovaj divljao, nego jednostavno nije ni znao sta ga je snaslo.
taj ce da pere auta do kraja zivota za Kredit ako on bude otplacivao ovog superfast-a
Desilo se prije mjesec dana...
Baš će radnik autopraonice platiti štetu, nema on ni za žmigavca(: Valjda je auto kasko osiguran?
Niste lijepo preveli vijest. Radnik autopranice nije otišao da se provoza onako već mu je trebao odvući auto u trening kamp. Tako piše u oba posta koja ste objavili, a i u drugim objavama. Kako god, dobro ga je z.a.j.e.b.o, ali ako mu je golman reko da mu on vrati auto onda je sam sebi kriv.
Zasto propagirate ovaj sund i materijalizam krajnje glupava vijesti
Negdje u srednjoj Bosni, cini mi se u Busovaci, momci su sa praone uzimali auta tako. Dodju ovi iz dijaspore sa boljim autima i ostave na pranje a oni se valjda malo ufurali na 'To Fast To Furius' i jos valjda to snimali i postavljali na youtube dok nisu zaljepili negdje. 😂
A jel opran makar kako treba?
Radnik je odlucio preuzeti kontrolu nad autom, da bi mogao izgubiti kontrolu i unistiti ga.
Nije ovo nista,moj drugar ostavio auto u ovlasceni opel servis,a ima kameru unutra,radnik isao u provod sa njim i vozio djevojke.Drug trazio novi auto ili ce objaviti na youtube,na kraju objavio.
@nepogodan66 eh cuj trazio novi auto!? Skromno stvarno.
@nepogodan66 daj link!!
To je njemu k'o nama neki golf cvaja 🥸
@Bacilajkibudidobar gol cvaja ne postoji, ofiraš se
Sada slijedi zavrsno pranje a vjerujem da ce ih goluman oprat domacinski.
Motor naprijed?
Nije mu to trebalo.
Kada papak uzme auto od 800 KS.
Hahahahahahahahahah, joj kojeg idiota, możda je migrant XD