Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj dali gol iz puke srece, bb kbb, eto da englezi nisu dali taj po tebi sretni gol ostalo bi 0:0, fakat da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Ovi vec poceli slaviti poraze
Englezi ce osvojit jedino sobe u njemackim hotelima..
Ako svaku gubili 1:0 proci ce grupu. Sjedi 5.
Bez boda, a vec pocheli da se hvalishu. Pa niste tako igrali zato sto ste dobri nego zato sto su vas Englezi pustili da igrate, zahvaljuci "genijalnoj" taktici Southgate-a.
Uzimaju*
Slovenci uzmimaju Srbiju 2-1, Sesko se nece vise toliko ispromasivati
Valja vama kuci..Sa Slovenijom niste mogli nikad igrat,pa niti kao krnja Jugoslavija sa svim onim zvijezdama.Danci ce vas isprasit i to je to.Nema Srbija nikakve igre.Ono sinoc je bilo na naboj,prkos,srecu.A tako ne mozes uvijek igrat.Trosi to dosta.
Politike mrnje koju sprovode Vui i Dodik dovele su do toga da svim srcem navijam za protivnike Srbije naeg prvog komije.alosno je to , iako sport nema veze sa tim. Poznajem ogroman broj potenih i estitih ljudi u Srbiji i RS-u koji se ograuju od tih politika i njihovih loih dijela.
Dosad najgora tekma na Euru
U kom segmentu igre je Srbija bila bolja? Ustvari jeste u jednom. Tukli su Engleze citavu utakmicu a Talijan je to pustao, nije bilo primanja lopte bez kontakta. Ni jednu sansu nisu stvorili, suta iz 16m nisu imali a Englezi se kao branili.
Molio bih redakciju za sto manje vijesti iz Sjeverne Koreje . Hvala na razumjevanju