Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa igrajte ljeti...
Zbog cega non stop informacije o Partizanu,Zvezdi,Dinamu,Hajduku???? Ja ne znam jel njihovi portali napisu ukupno 2 clanka godisnje o nama.Cccc.
Rasim ili Asim, pitanje je sada!
Molio bih vas da nam ne podmećete ove tekstove koji ništa sa ovom zemljom nemaju.
Hejjj Mujo gursuze
Kazu Komsic, Bakir, Kavazovic, krug 99... da Srbija hoce gncd nad Bosnjacima a Bosnjak vodi drugi najveci klub. Koliko lazu da bi nahuskali to je frapantno.
Nije ovo bošnjak nikad bio niti će biti, ovo je PoČetnik kao i Nemanja Kusturica.
Izgleda da je Vucic fan Crvene Zvezde
Preimenujte Partizan u Ch.nik pa mozda vam puste
Kako te nasankao Vucko,i sutra ce ti grobari da je... od do mus......Kako si naivan...Gl.. sandjooo
Tako je to kada dižeš kredite, zadužuješ se, i povrh toga kradeš. Isto kao i ovdje. Svi koji uđu u skupštinu kluba isti taj klub smatra zlatnom kokom.. Što bi trebalo biti obrnuto. Želim Partizanu brzi oporavak iz ovih problema. Jug, Jug, Jug, Jug je samo jedan, a sjevera, .......