Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasim je svakako vIah na kvadrat
CETNlK
Zašto je toliko mržnje u vama au...kakve su to traume bolan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio sam prije rata veliki navijač Partizana bila je to velika ljubav imao je navijače širom Juge ubjedljivo najrasprostranjeniji navijači dok su ostali klubovi imali navijače samo u nekom limitiranom prostoru! Iako danas pratim samo timove iz 1/4 i 1/2 finala LP ipak svremena na vrijeme pogledam kako je Partizan igrao protiv Zvezde jer imam tu nostalgiju samo za tim derbijem jer sam ih gledao na desetine puta direktno na oba stadiona
Možda jednog dana i Čović dozvoli tvom Šefu Konakoviću u znak zahvalnosti za doprinos trećeg entiteta da bude predsjednik Posušja ili Gabele...
Partizan je otvoren za sve nacije uvek bio i ostao..ja se nadam da će ponovo biti brend koji će voleti svi, jedini koji je u svom nazivu i dan danas nosi naziv Jugoslovenko Sportsko Drustvo...JSD PARTIZAN.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A vidi Rasima starog haVla
Koji je ovo pakšu, pa to je nestvarno
Zasto? Osvjedoceni navijac Partizana vec dugi niz decenija, moze sigurno dosta stvari doprinjeti klubu. Sam ulazak bivseg sportskog direktora Real Madrida (Predrag Mijatovic) ti govori dovoljno!
to ko politicka funkcija
Muslimani uvek bili partizani, volim partizan
Tačno se vidi da Vućić neda Partizanu da diše opet im uvalio neku od svojih pudlica poput ovog Raše
Poltron na funkciji.
Ne vidim ovdje nikakvu logiku. Oni ne vole ovakve, ko ovdje koga levati?
Ko te tu slagao? Pored Ljajica, u upravi zaduzen za omladinsku sekciju ce biti Mirelem Sulejmani, clan buduceg upravnog odbora Dzevad Prekazi itd. Vjeruj mi da nema Grobara koji se protivi tome! To su Partizanovci za koje ce uvijek biti mjesta.
@ImaJedanTim: Iskreno se nadam da si u pravu. Od malih nogu partizanovac, volio bih da je ista ostalo korektno. Da je u pitanju Zvezda, ne bih imao nikakvih iluzija, sve sami go c e t n i k . Mada i ovi, kad pomislim kako skandiarju Musi ...
Zar ovo nije neki politicar? Hahaha Sace sandzak mens da igraju u partizanu
Klix, dopuštate Bošnjacima da vredjaju?
Svi svo mi Srbi ! Samo što se neki prave da nisu!
Svi smo mi Srbi, tako je nismo vanzemaljci
Koji je ovo mafijas, ali nema sta, svaka cast! Trebalo je ovo uspjeti do toga doci. Covjek pristao da udje u mracne sile, obavjestajna sluzba ga stavi na poziciju...a da danas zarati prvo bi njemu komsike glavu skidale!
Auuu sta sebi partizan dozvoli bruka
Ojjj boze dragi ......bosnjaci u chet haha
Sandžak preuzima svoje
Aman Zamann Partizannn