Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce policija spremno docekati ovaj derbi i da ce u startu sprijeciti sve moguce incidente. Onakav propust, kao za prosli derbi, se ne smije ponoviti.
Jedini klub u drzavi koji moze rasprodati stadion
Od 12.000. mijesta 😂
Sarajevo rasprodaje stadion, niko drugi. Covjek bi rekao ozbiljna brojka kad ono 8.000 ljudi, toliko nas na Igman dodje. Sto ga ne rasprodate protiv Goska, Igmana ili Borca?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko prenosi? Pošto naše novine ne pišu kontekst na kraju, tipa u koliko je utakmica i kako se može gledati.
prejeftine karte Željo je izgubio 100 hiljada,pravi je momentum bio ,jug je 5 km 20 godina a mogao je komotno 10,istok 20 i sjever 15,zapad normalno 50 hoces da si mangup
Grbavica ima najbolju posjetu, a treba se uzeti u obzir mjesto na tabeli i trenutno stanje kluba. 💙
nema najbolju posjeti nego kosevo pa vi
Ne znam sto se misli da se sprema spektakl ! Jedino sto ju puna Grbavica, a kakva ce biti tekma, vidjecemo !
Gazi nejac Zeljo,ovim jazavicarima da kazem sto ne napunite Lavor za Vjeciti derbi hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,posto se k.....e,mi Grbavicu napunimo svaku tekmu,jer smo jedini klub u Bosni i Hercegovini koji puni stadione sirom drzave,smrt Torpedu iz Dresdena i nacistima,k...j Karadziceve potomke 💪💪💙💙🔵⚪️
Brate jesi ti normalan,Sarajevo ima najvecu posjetu do sada,to sto vi imate prdekanu od stadiona oa vam izgleda da ste najjaci je druga stvar.Omda Sarajevo ima damu da se suprostavi savezu pa igramo utakmice bez navijaca,pa tribina neka zatvorena.Onda kazes punimo Grbavicu,to je isto kao da mi punimo samo istok na Kosevu.
ko govedima moras objasnjavat dje da idu i sta da rade
Iza novog stambenog objekta ; Subtitle : "iza vojvodine velelepne zgrade"
Ja te ..... zeljeznicare
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA 💙🩵💙🩵💙
💙💙💙💙💙💙