Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast navijacima koji su bili na tribinama danas
Klasicna kladionica, 6 +. Rudaru trebaju pare...
Hvala
Vidimo se u finalu kupa, topli pozdrav iz Mostara!
Samo Saraj'vo ! 💯💪
Mangupski!!!
Ozbiljno, gdje su navijači?
D. I. V. O. V. I.
Igraj bordo bijeli!! FKS 1946 ♥️
Jedna od boljih utakmica u zadnjih 20 godina, pogotovo kad se vidi stvarno vrijeme igre. Nevjerovatno za naše uslove, čestitke i Rudaru na korektnoj igri.
Sex
Tri boda su upisana u tefter, ali protiv Zrinjskog treba uzeti bodove i pokazati da smo ozbiljna ekipa, a Vasoski ozbiljan trener koji zasluzuje biti na bordo klupi.
Odavno ljepsu utakmicu nisam gledao..Bravo FK Sarajevo
Auuuu porcija Banjaluckih hahHhahaah
Zeljo je igrao 25 kola i ima 36 bodova ne valja tabela
Zamišljam kakva bi situacija bila da Sarajevo stigne Borca i da Borac završi na četvrtoj poziciji. Kako bi samo u finalu kupa sudija navlačio Sarajevu, po prvi put u zadnjih nekoliko sezona. SAMO SARAJEVO!!
🇱🇻🇱🇻🇱🇻🇱🇻🇱🇻
Letonija?
Litvanija valjda 😂
Bravo momci, odlicno odradjeno 🔴⚪
Svaka cast Bordo Boys ...