Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borac bez sudija je qurčina.
Polako pobjedili ste na domaćem terenu prvu utakmicu niste odvojili kup. Loženje na maksimum, zato i nema rezultata u evropi.
neka su
Bilo je perioda po 5 minuta u komadu da ne dotaknu lopte, igrali su se s njima. Dokaz šta znači dobar trener 👍
sta kaze potkovani celo narkoman?
Cestitam Zelji na pobjedi, razvaljotka je bila.
Bravo Željkaneee, bravo Cige, Bravo momci 💙1921💙
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
'Obadva, oba su pala!' :)
Bravo Željo..pozdrav od Čelika!
Ovo je napad na srpstvo i na republiku srpsku, odnosno sumsku. E sada treba vucic da se ukljuci i objavi rat Zeljeznicaru i objavi stanje pripravnosti vojske srbijice. Vec je sazvao sjednicu kriznog staba, a dodole ugovorio sastanak sa putinom, na koji ide nakon sastanka u beogradskom pasaluku. Sigurno su u ovo ukljucene strane ambasade, a ocekuje se i orbanova reakcija. Tegeltija ne zatvara usta i cupa si vjestacke zube, jer nema kose, a nesto se mora cupati.
Kreativnost 👎🏻
Cudno da se ovdje ne prosipa zuc i "pravednicki gnjev" sto nema Dana zalosti ni minute sutnje za zrtve u Gradaccu. Dvostruka mjerila? Ah, da, to su oni sto su gnjevni samo kad se radi o kulturi i kulturnim manifestacijama; joj mene, sta i ja pitam..
Ni sudija im nije mogao pomoci
6.75% fašističke tvorevine hercegbosne tačnije trokutistana Široki Duhvno Čitluk na haparatima
Zasto se suti o sudjenju cim se pobijedi? Pa sudjenje je i veceras bilo kriminalno.
izgleda dolaze na vidjelo sve one namještene pobjedu u prošlom prvenstvu.....kad nemaju "svojih" sudija , slabo , slabo, slabo
Sreca za tegeltiju sto je celav pa ne moze da si zbog poraza cupa kosu sa glave. A prije utakmice napravio racun bez krcmara i prognozirao sigurnu pobjedu borca iz genocidne.
Hajde Željo, zna se koji je najbolji klub u Sarajevu😉 ⚪🔵
Borac je morao pasti
bašić je glavni igrač ovde,ljudi lete po terenu