Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je nije Neuer osvojio nećeš ni ti
kad nije Buffon 2006, nece niko, dva gola primio na svjetskom, od toga jedan iz penala
jesam se nasekiro, ev smazo tri tuljumbe i dva sendvica pa zalio sa litrom jogurta
Ako ćemo realno, jedini klub koji je zaista već niz godina najbolji, osvojio sve, uključujući ligu prvaka, je Real Madrid. Igrači Reala su zaslužili prvih 5-6 mjesta, pa tek onda ostali.. u top 10 igrača, igrač iz francuske lige, iz momčadi koja vrijedi milijardu i zabija golove St. Etiene-u..
Znaš kako kažu: imao tata dva sina, jednog normalnog i jednog golmana.
U prvih deset četvorica igrača reala. Sila
Majstore nisu dodjele nagrada za igraca utakmice nego sezone. Bilo je sigurno golmana sa vise odbrana i vise direktno osvojenih bodova za ekipu od tebe pa eto te 7mi opet.
ako nista, utjeha moze biti sto zaradi milion eura sedmicno
Radi tebe?? 🤣🤣🤣🤣 e moj sine, radi sudija ste osvojili sve titule, covjek u crnom vas dvanaesti igrac.
Kurtowa ne daj se, ali mora da znaš da zlatnu ljoptu velikom većinom puta dobivaju golgetere, ali da te utješim, evo ni Lewa, koji je najbolji strijelac nije je dobio, a Benz, koji nije najjači, dobio je, možda jer je nekoliko puta i branio mjesto tebe, igrao beka, pa i veznog. Kako god okreneš moj Kurtowo, niđe veze.
I ne treba davati odbrambenim igračima ove nagrade, niko ne dolazi na utakmicu da vidi kako će neki branič skršiti nekoga ili golman odbraniti neki šut. Fudbal se gleda zbog golova, a spriječavanje golova je sastavni dio igre, ali ne ono zbog čega dolazimo na utakmice.
Ne gleda se jedna utakmica, genije
Po logici navijaca Reala prvih 15 na dodjeli ove nagrade su trebali da budu igraci Reala jer su ovojili ligu prvaka, pa tek poslije toga ako ima neko iz nekog drugog kluba da je mozda imao dobru sezonu.
Ne zalijeći se kurčoa
Ti si druže tanak, aj tam za šank javte da sam prošo.