Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijep dan danas
počnite kofere pakirat, ostavite samo maramice za suze brisat i toaletni papir za bulju
Nije jos gotovo, kakve su srece mogli bi i nekako dobiti Svicarsku. Isto tako je bilo i sa Portugalom, ja jos ne kuzim kako se to desilo. Mogu spomenik da podignu Portugalu za jednoj od najlosijih utakmica odigranih u sezoni inace nebi oni vidjeli Qatar. Imaju vise srece nego pameti.
Ti si moj Stojkovicu najveci krivac za takav ishod ! Amaterski trener koji misli da je time sto ih je doveo plasiraöi na Svjetsko prvenstvo , sve zavrseno ?! Pa , majmune tek sad se treba dokazati . Nikakav trener !!!
Pixie, đe ti je Dixie?
Ja sam majka na Pixi. Jel to onaj Pixi sto nine dao ni zucnuti protiv igraca
Mozda bi i ja ovako pricao na Piksojevom mjestu,jer ipak su milioni eura u pitanju,ako je i pola istine sto je Mil9jko Pantic objavip onda se trazi dezurni krivac.Ne znam o kakvoj dominaciji prica Piksi ja citam na portalu live score sasvim druge podatje koji kazu da je Srbija imala malo veci posjed lopte i udarce pored gola,a direktno na gol je bilo 8 prema 6 za Kamerun,osto je pricao i protiv Brazila,egal prvo pokuvrijeme a ljudi ih rasuli ko bug.skupstinu,jadan yrener
vodite 3-1 i pravite nekakve ofsajd zamke na centru...
lahko je pobjedit protivnika, al hajd pobjedi njegov ego... čak i da si najgori mnogi će te braniti kao najboljeg. upravo gledamo farse takvog čina.
Kome smeta veliki Dragan Stojkovic Bosanac?
Piksi vodio amaterski
Sramota ! posle 3:1 ovo se ne dešava ni najvećim amaterima, svi se nešto uzdigli glume zvijezde. cccc dobro Piksi ima živaca!
Sad kad opletu po Piksiju kao mi onomad po Susicu a iskljucivi krivcu su igraci i rezultat 3-1 i milse gotovo prolazimo
Nije njihova krovicq rsktika i da se igra visok presing sa 5 igraca . Jos izmjene uzas
Slobodno spakuje kodere gotovo je
Ovo je tvoja danas greška Piksi, ne izlaziš sa stoperima na centar kad vodiš 3-1 protiv bilo koga, pogotovo protiv brzih Kamerunaca.