Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek se nikad nije kompromitovo sa porodicne strane i svaka mu cast za to.
Babo je babo on ne voli jezikom nego srcem.
wut
Zbog takvog djetinjstva je i postao borac, za razliku od razmazenih tetkica
Nije to bas tako teska prica bila, jer mnoga djeca ovdje nakon razvoda rodirelja nemaju nikakvu brigu, a i drzava ih zapostavi. Tamo barem drzava brine o djeci. U svakom slucaju, sada je u zasluzenom raju
Ibro ljubi bivsu misicu iz sarajeva. Fatalna zena jedna od najljepsih na balkanu . Bivsa zena vruceg i opasnog lika koji se isto razveo zbog nje . Izgleda je u krevetu majstor ko na terenu. Kazu da hoce da je zeni al ona ga nije begenisala pa ibrica pati
Tesko djetinjstvo u svedskoj, mogu mislit, kenjas brate naveliko, odvadi malo.
Dobro je da su se razveli dok je bio beba. Da su se razveli kasnije nista od njeg ne bi bilo
Opasan je Ibra
Pa sta je ovo Svaki dan jedna recenica o ovom klovnu Zavrsena karijera, pa nije astronaut da ide o njemu non stop Jestel normalni??
Imalo je puno boljih fudbalera od ovoga hvalisavca,ali on je sa svojim bezobraznim ponasanjem uspio , fudbal vise nije samo igra to je show business!Zalosno je da ovako nebrazovani i nevaspitani tipovi postaju uzor djeci!
chill mate
Glavna stvar,koju je Zlatan rekao o svom ocu ,je ta da je sa bratom(dok je bio živ )i sestrom sa očeve strane uvijek imao odličan odnos (sa majčine strane nije taj slucaj).Veliki uspjeh oca da u teškoj situaciji izgradi zdrav odnos među djecom!
Poznajem rodbinu od ovog Zlatana znači svi su na isti kalup
Koja je ovo nezahvalna saljacina... nikad nije nijednu lijepur rijec izgovorio...
Zaltan je kao malo dijete, ne postoji ego kada su u pitanju roditelji, nisu oni tu da im se dokazujes kako si ti glavni baja, vec da ih postujes, vreme mu je da odraste ;)
Šta su više benefiti, majko draga? Povlastice, prednosti, pa i olahkoće ako hoćete.
Moj kupusar.😁