Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce, iako je sudjelovao kod gola, bio je posle toga najgori igrač Reala protiv City-a, a na kraju i kiksao, tako što je poklonio loptu De Bruynu za gol i 1:1. I još nekoliko ključnih grešaka. Sve u svemu, vidi se da nije još zreo za velike utakmice.
Krut je na lopti, stil vođenja kao u Kovačića, tako se ne smije igrati na tim pozicijama, previše riskantno, ove sezone kada je god izgubio loptu ili krivo dodao u svojoj polovici Real je "fasovao" gol.
Volio bi da City uzme Ligu prvaka svakako ali njegova ozljeda ne mjenja nista Real se ne smije nikada otpisivati.
Volio bih i ja da ova bh čemer liga ne bude na 66. mjestu rang liste eufe, ali teško.
Mali je stroj
E ako je on jedan od ključnih igrača, onda i trebate ispasti
Ove godine City prolazi. Koliko god zelim Real da prodje, tesko. Kad ih nisu mogli dobit u Madridu, nece ni na Etihadu. A gledajuci na citavu godinu, City je zasluzio da uzme trofej.
"Istegao je koljeno, ali je stabilno. Boli ga, ali bitno je da ga može saviti."
🤣🤣🤣