Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko primjecuje rjecnik koji se koristi? Ovdje govorimo o kupovini 16-godišnjeg dječaka koji stiže iz Brazila i koštaće 70 miliona eura. Baš mi je zaparalo uši da ne kažem oči.
Na putu propadanja
Cuj obecao mu da nece kupiti Haalanda kako bi mu garantovali prvo mjesto u ekipi...ja bi ovo nogom odmah nabio.
Dati 70 miliona za dijete koje se sutra može propiti i reći nije ovo za mene je ludost.
Vinicius i Rodrygo su primjer koliko je to Real u proslosti uspjesno radio. I jedan i drugi kupljeni kao sesnaestogodisnjaci. Okosnica ekipe trenutno. Prosle godine su ova dva igraca uz Benzemu, Modrica i Valverdea donijeli titulu lige sampiona i lalige. S druge strane, tu je Rainier koji se nije bas proslavio. Ali tu ja kao opravdanje vidim cinjenicu da nije mogao igrati za Real zbog pravila od max. 3 stranca
Ubice ga perez 😂
Kako je krenulo jos malo pa slati osmatrace u obdanista
vinicijusa prodat, a kupit jos mbappea i bog te veselio, samo ne znam sta ce real sa bekovima, tu slabo kupuju a u danasnjem nogometu je to vrlo bitna pozicija
city ima bekova na bacanje, pa opet ih real otrese
Perez je majstor svog zanata.. Vinicius i Rodrygo su najbolji primjeri njegove opsesije mladim brazilcima, 2 gola Rodryga protiv Citya sama vrijede 45mil koliko su ga platili.. Za 2 godine nece postojat da odbrana koja ce stizat njih trojicu..