Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kakite...svi znamo za koga se igraju sve lige na teritoriji BiH. Zašto niko nema muda da na startu kaže da ne želi da učestvuje u cirkusu koji kroji politika?
Da je Borac dobio zadnju tekmu, dozvolili bi 😂😂
Za novinare klixa, fino pise na objavi "zbog koga se fudbal igra?". Ovo je BIH i bosanski jezik, ne gurajte nam "nogomet, zgoditak, zaledje" itd. to je tamo kod komsija (ili sto bi vi napisali "susjeda").
Realno meni je bolje nogomet (i Slovenci to koriste), “fudbal” je iskrivljena anglosaksonska tudjica jer bi se pravilno trebalo kazat “futbol” ako vec zelimo njihovu rijec koristit. Al dobro mozda su zato kockasti bolji od nas jer igraju nogama, a ne fudama.
zbog UZPovaca ne prisustvujete, pa bolje da ih nema
Pa zar nije bilo "Svi iza gola,izgovora nema" ??? znaci ima izgovora
Orginalan komentar, da li ste ga sami smilili?
Igra se zbog divljaka i huligana na tribinama??? Hajde svaki od vas povedite dijete na utakmicu pa sjedite sa njima medju ove sto se zbog njih igra fudbal.