Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel finale na Otoci?
Ja pisao email nacelniku Novog Sarajeva da se malo 'pogura' i popravi park na Dolac Malti, rasvjeta loa(im padne no ne vidi se lopta), mreza otpala na golovima, ograda razvaljena, pod na vise mjesta unisten... Stotine djece izlazi tu u park i igra fudbala i mozda neki novi Dzeko treba tu da se pojavi, a oni ni 'seena'.
i sta je sa ovim klixom, uopste ne prepoznaje 'ch' i 'sh'... vec vise puta mi tekst bude neprepoznatljiv... ako nije jasno - "rasvjeta losa, cim padne noc ne vidi se lopta" - valjda trebaju djeca sad na ljeto da igraju na plus 35 stepeni.
Malta nema veze s ovim nacelnikom ni ovom opstinom...vi ste birali sebi nacelnika, pogledace poruku pred izbore, strpi se do tad...poyy
Klub Sarajevo kupi i dogradi ga i imaju stadion
Ima se love za stadion na kom nema ko igrati ima se 1.5 miliona km za spomenik dok nema za osnovne potrebe ljudi a te potrebe su milion puta prece od stadiona kog ce opet za mjesec dva okupirati narkomani
Nije stadion podvoznjak.
Klixe, ubacite nasha slova!
Gledajte trojaneri
A gdje je Olimpik.
djaba sve kad je plastika, nijedna ozbiljna ekipa nece igrati na plasticnoj travi.
Vrijedi sam Efendic nego li itava postava trojke
rumeni, koliko si se ugradio u ovu besmislenu rekonstrukciju trave? jedino ako ce fk Gorazde preci da igra ovdje
Idu seniori Fk Novog Grada do premijer lige
Efendic!