Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji poltroni Pilav i Valjić, ne smiju komentarisati penal za Sarajevo. Zapravo od Beusa koji kontroliše Pilava ne smije ni zucnut.
A realno bio je faul prije toga za Zrinjski.
Liga je obicba lakrdija u reziji saveza i poslusnika.
*obicna
Po meni mozda ja griješim ono apsolutno nije bio penal samo što je Anđušić potencirao kao da mu je otkinuo pola tijela nijedna liga ono nebi svirala a bila je ruka prije da li je tu bio penal za Sarajevo neznam to se sada gleda napucana ili ne a po meni je nogomet u nas totalno izgubio smisao sve se drugo gleda osim igre
Zato vi imate ovaj portal koji konstantno potencira to i to 90 posto za FK Sarajevo....Kad oni kradu ne vidi kad ne bude penal za Velez Tuzlu itd ne napišu....Za još klikova super naslov Borcu gol iz opsajda Sarajevo pokradeno itd i eto milion klikova pristalica FK Plačke koji se ovde protezira
Nikako da shvatimo da zeljo i Sarajevo su nula bodova a zeljo dupla nula to jest uzas
Naravno , uvijek za sve kriv sudija ...
Televizija Sjeverne Koreje. Fuj. Kaljanac jedini realno komentariše ali ne smije ili mu ne daju sve.
Željo da, a o situaciji kod potencijalnog penala za Sarajevo, prethodio je offside igrača koji je fauliran.
Cijelo prvenstvo namesteno sudi se od pocetka za Borac jer zna se ko je sve u Savezu .
Željo je ove sezone sam sebe oštetio
A detalj gol želje iz čistog ofside? to niste vidjeli?
Nisu oštećeni, i Saudija je ku**c od zemlje, to treba zabranit ulazak u našu voljenu i jedinu otadžbinu
Primis 4 komada, ja ne bi dalje od sramote nista trazio i govorio vise! Kad su god u pitanju sarajevski klubovi prema njima je samo nepravda, a bolje bi bilo da se malo zapitate sta vam je trulo iznutra. Zeljo da nije pokupovao ove zadnje utakmice ispao bi ko fisek, ovamo ce dole povuci Tuzli ili Konjic. Sramota!
Ma ja, kad god je Željo oštećen ili pobijedi onda je kupio!!! A šta je kupio?!?!? Sudiju, Široki, Veleža?!?!?! Da nismo oštećeni protiv Veleža i još bezbroj puta ove sezone sada bi bili bliže Evropi nego ispadanju!!!
Ne navikama za Sarsjsvo veća je sramota primiti kući 3 gola
E čuj struke hahahahah
100% bio penal za Zelju,sudija pripazio Siroki na Grbavici