Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žuti je antitalenat za trenerski posao.
nisi za tog posla
Zapali ga luzeri crna gora moze biti dobra u kosarci i vatrepolu
Jbg Robi, k'o da si od Ten Haga učio!
Teško je pitu praviti bez dobrih sastojaka.
Fantastican igrac, dobar covjek, ocajan trener.
Žuti je gori od amatera Barbe.
barba je za tebe i murinjo i guardiola i ančeloti
Nama su Vico i Kato li ba ni nametnuli ovoga, poslije njega Tutu Bugara i na kraju Savu koji lepo priča i mi smo sa 12 mjesta Rang liste pali na 86 mjesto... Samo da nas ponize. Nećete nikad više...
Je li, a ko je stavio Kodru i Hadžibegića? To je bilo više da nas ponize. Evo vam sad vaši koji pojma nemaju, Prosinečki i Petev su obojica ušli u A grupu Lige nacija i obezbjedili baraž, koji nisu dočekali. Malo bolji uspjeh od Kirin kupa.
Meni je zao kad jedan dobar fudbaler i dobar covjek ovako unisti svoje fudbalsko ime da bi pokusao postati trener. A jednostavno nije za tog posla. Ako su mu trebale pare, a po svemu sudeci jesu onda donekle i razumijem.
Ne ide mu trenerska karijera nikako
E veceg U B L E H A S A nisam vidio, prekucao je igricu
On radi za pare kao i ti, al de nam reci sta si ti uspio u zivotu eto?