Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj Vinicius mi nije nimalo simpatičan tip ali je bio ubjedljivo najbolji. Ali ne odlučuju neovisni sportski stručnjaci i kolektivi već mafija.
Ahahahahahahaha evo jos se smijem Viniju Debilcosu
Realno i nije. Nije bio ni najbolji igrac, a ni strijelac u la ligi niti u ligi prvaka. Rodri je najbolje ocijenjen bio u premijer ligi, a i briljiro je na euru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sport je odavno u rukama MAFIJE.
Ahahahahahahahah stomak me boli koliko se smijem prepotentnom Viniju
Vinicius daleko najbolji fudbaler bez premca
Ahahahahahahahah stomak me boli koliko se smijem prepotentnom Viniju
Kroos je tata za Rodrija.
Ako su kriterij titule Carvajal bi trebao osvojiti, ako su golovi Haaland! Rodri i Vinicius jesu bili dobriali nijedan nije od njih nije zasluzio ovu nagradu!
trebalo je Modriću dati zlatnu loptu, mislim nije zaslužio, eto zbog komšiluka
Smiješno
Ne kontate. Vini ne mere 6 golova da zavali u ligi, Lewa ga 3x nadigrao. Veze nema sa zadnjim el classicom.
Nema ništa protiv zlatne lopte za Rodrija, ali čovjek nije proglašen za najboljeg igrača Engleske Premijer Lige za prošlu sezonu ,niti za igrača godine u Man City.Ali dobro , izgleda da je najbitnije bitno bilo da se oduzme nagrada Vinicusu Jr. u čemu se uspjelo.
Vini zlatna lopuža, mislim lopta? LEWANDOWSKI 14 GOLOVA U LA LIGI, VINI 5. O čemu vi sanjate?
A šta je to Lewandovski osvojio sa tih 14 golova? Dobijo Reala sad u subotu i ti bi mu već zlatnu loptu dao.
Mogli su je i Perici Iveticu dat, Vini je zasluzio, gotivili ga ili ne.
Alfredo di Stefano je Argentinac ako mu se ne uzima etničko porijeklo!
Rodri nije ni u klubu bio izabran za najboljeg, a tako ni u premier ligi. Španija osvojila euro na krilima Olma, Yamala i Morate. Prošle sezone je bio najjači, čak i odlučio finale lige prvaka. Znači uefa ispravlja nepravdu od prošle sezone na leđima Viniciusa.
Rodri je dingospo i strašan igrač. Napokon da dobije priznanje neki igrač koji nije napadač ili krilo.
Pusti te priče i čaršijski sleng dingospo, Zlatna lopta treba da ide igraču koji je fudbalski maher. Rodri jeste majstor svoje igre, ali Vinicius je taj koji zabija golove, dribla, lomi kičmu stoperima i osvaja Ligu Prvaka. Nisam ja njegov simpatizer, ali ova UEFA/FIFA je pravi taoc novca postala.
Haj razguli sh. tala. ru.
Bravo, svaka čast, najpametnija odluka. Odličan igrač već godinama. Dominira i sa Cityjem i sa Španijom i pravi je model ponašanja na terenu, za razliku od Viniciusa kojem je duša kreveljiti se.
Najslabiji dobitnik u posljednjih 15ak godina
Pff, možda najneatraktivniji, ali čovjek je institucija na terenu.
Pa zar može od Modrića neko biti slabiji...mislim drag mi je Luka al braye bilo je barem 10 zaslužnijih od njega te godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)