Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod elita i njihovih medija postoji prezir prema siromašnima budite opreznih kod vijesti o stotinama miliona ili milijardi. Kritički osvrt prije svega ali činjenica je da na portalima nema niti jednog članka o problemima siromaštva ali ima 100 o topljenju nekavih santi leda. Oprez.
arapi su braca kome? Jado oni nisu braca jedni drugima a da tebi budu. Arapi su (Saudijci) najveca vnago na planeti
bolesno iskreno, pokvareni svijet
Braća muslimani
Službeno najveće sranje od rasipanja para arapa, sa ovakvom platom mogu kupiti kanton 10 i slati radnike na odmor u zelenilo iz pustinje.
Barca ako je luda uzet će ovog nazad starca. Ekipa podmlađena top igraju, nadolaze igrači Barce, mislim da bi im ovaj samo uništio projekat započeti.
2014. Vrijednost kompletnih ekipa: Porto 187 miliona, Dortmund 288, Juventus 340, Arsenal 342, Bajern 480....Barselona 580.....
Apacha vovo
Milijarderi krize nema al valja dupe trenirat
Pa dobro uvijek kad netko kaže da to nije fer zbog siromaha možeš mu reći da su te i takve izabrali milijuni malenih i siromašnih kojima to uopće ne smeta nego naprotiv dobrovoljno idu na stadione. Squiz Game onaj Korejski je to odlično opisao u sceni gdje se dobrovoljno vraćaju sa znanjem da će vjerojatno umrijeti i opet idu nazad.
Ma mrš u p.m.majmuni arapski,pa Jel treba da se uništi skroz fudbal zbog nemoralnih novaca koje dajete igračima..stoko
Negdje sam procitao da ce ovo sa Ronaldom i Mesijem trajati jos dugo i da ce zbog njih izbiti gradjanski rat u jednoj drzavi, da li su ovo mali ili veliki predznaci, sam se pitam?
Samo da javimo ovim Penaldo fanovima , da je Messi oficialno GOAT i najskuplji igrac svih vremena . Poyy
Šta ti imaš od toga? Nikog briga osim tebe
Saudijska Arabija,dno dna, sramota.Imate gledne brače koliko hočete,Palestinu,a vi jednom čovjeku dajete tolike pare.Nije ni čudo šta se sve dešava u svjetu.Zato če nafta ponovo poskupit
Kozoyebi retardirani
A koliko je taj klub dao za Vitre???
Kao sto sam napisao ranije. Kina i Arabija i slicne zemlje daju radnu snagu i resursen. Tako bogati pare potrose na Zapadnu pupa havu, precjenjene nekretnine, klubove i slicno. Zapad ce uvijek ostati top
Jao arapa…. Cccc