Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 10 godina se javila, šta je radila ranije? Hoće mala para i pažnje pa izvodi nešto... fujiica
Sve je moguce. Ronaldo je 2006 godine bio i priveden zbog silovanja. A tada je bilo stotinu igraca koji su bili popularniji od njega. Sumnjam da je i to bila izmisljotina jer je tada Ronaldo bio potpuno nebitan lik u svijetu fudbala.
Ukucajte na goolgu: Uhicen Cristiano Ronaldo 2006 godina
A šta će je lik silovat njemu se skidaju putem i naguzi se svaka i govori yebi me Ronaldo molim te, ma daj ovo treba zaklat kurvica mala hoce preko phicke para mrs mamu ti malenu
100% jebi me pa posle prijavi za silovanje. Koliko god oni imali para privatni zivot ima sigurno nimalo nije lagan i jednostava.
To ko zeleni karton.. ispunis na licu mjesta nezgode 👌😋😋😊
Zommiraj te Forku, ona njeega ždere pogledom
Eto bas je imao potrebu za silovanjem.
Udruzenje za branjenje prostitutki
Ma mrs, kako se uvjek nade neki anonimus da provocira, debila na svakom koraku.
...silovatelj,umjesto da je u prdekani on igra lopte i mlati milione dok njegova zrtva pati...svaka cast onome ko je ovo postavio.
Niko ne vjeruje fulji raspaloj, hoce da ima para za citav zivot zbog komada pi.ke
Avion podrske... Pa i Inzko je kod nas davao podrsku i izrazavao zabrinutost. Dzaba...
A cim je dobila ponudu para, odma ih prihvatila brzinom svjetlosti. Toliko o tome.
Žbljoha uzela pare i potrošila pa hoće još.
Gluposti okomila sa na njega zbog para, optuzila za "silovanje" da lake ruke uzme par miliona. Vise ofirna ludost da je kriv sve bi se lako dokazalo ali iskeno sumnjam da se desilo. Zene predatori lovci na milijunere preko mrtvih.
ajde odhabi kuravo koliko te je taslačilo do sada od te 2009 zbog toga, još si i dobila pare
ovaj njen pogled sve govori. trebo je ronaldo podnijeti kontratuzbu za isto djelo
Nebitna kao Arsenalova pobjeda