Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno najbolji svih vremena u svome prime vremenusteta nije dugo trajao
Gdje ćeš, bolan Rona, Izrael podržavat :)
Sjećam se njegovog prvog međunarodnog nastupa za reprezentaciju Brazila u Svjetskom prvenstvu Japan/Korea, kada ga je selektor Brazila najavio kao novu svjecku zvijezdu. Baha to govori u prenosu utakmice dok Ronaldihno namješta loptu za izvođenje slobodnog udarca sa 30 metara koju je uputio pravo u rašlje.
Najjaci igrac ikada sto je postojao. Svojom pojavom baca sve ostale u sjenu. Ona golcina Realnu kada mu je cijeli stadion Santiago Bernabe ustao i aplaudirao je nezaboravna. Prihvacen i postovan kod svih navijaca.
zato sto je bio veliko dijete, nimalo zlobe, igrao se fudbala i bio drzak sportski i jako primjeran sportista na terenu..... van terena je volio chku i kohol al eto sta bi coek :D
Hahahahahqhqhwhwhwhwhwhwhwhwhwhwh hahahahqshahah hahahahshshssh hahahahahahaah Cuj najjjjjaci Hahahahahah hahahahahahahahah hashahahahahshshshshs Maradona-Pele-Cruyff-Zidane-Ronaldo-Cristiano-Messi sigurno GOLF igraju... Boze sacuvaj
E ovo je bio igračina
Ronaldinho, najjači ikad
Trebao bi ga Premier unajmit za koju reklamu